Αγορά SUV με χώρους: Hyundai Tucson ή Ford Kuga;

Δύο κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία των μεσαίων SUV. Εσύ ποιο θα διάλεγες;

  • -
  • -

Το έχουμε πει… το έχουμε ξαναπεί. Το έχετε ακούσει… το ξέρετε ήδη. Τα SUV είναι η αδιαμφησβήτητη τάση της εποχής. Είτε σαν crossover, είτε για όσους έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε χώρους, τα C-SUV. Δεν υπάρχει λοιπόν, καλύτερη περίοδος για τους επίδοξους αγοραστές που ανήκουν στην κατηγορία που μόλις αναφέραμε, από αυτή που διανύουμε σήμερα.

Εκτός των ικανοτήτων και του prestige που μπορεί να δώσει ένα μεγαλύτερο SUV, τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν και ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό που τα αναδεικνύει σε σχέση με τα μικρότερα B-SUV. Χώρους! Στην πλειοψηφία τους, οι επιλογές της C-SUV κατηγορίας προσφέρουν άνεση τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους. Δύο δημοφιλείς επιλογές είναι τα Hyundai Tucson και Ford Kuga, με χώρους αποσκευών που φτάνουν τα 577 και 435 λίτρα, αντίστοιχα.

Πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την γκάμα εκδόσεων για το κάθε ένα, τα κόστη απόκτησης αλλά και αναλυτικά στοιχεία για το αμάξωμα, τις επιδόσεις και τον εξοπλισμό που προσφέρουν.

 

Hyundai Tucson
tucson

 

Ford Kuga
kuga

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...