Η BMW σειρά 1 Μ Coupe αποκαλύπτεται μερικώς

Νέες φωτογραφίες, με 345 ίππους

  • -
  • -

Μετά το teaser video μόλις 47 δευτερολέπτων που είδε το φως της δημοσιότητας, μια πρώτη μερική αποκάλυψη της νέας BMW σειράς 1 με το σηματάκι «Μ» έγινε στην εκδήλωση Oktoberfest BMWCCA, στα μάτια πιστών φίλων της εταιρείας.

Οι πολυάκτινες ζάντες, οι τρυπητές δισκόπλακες, η χαρακτηριστική πίσω αεροτομή και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, δίνουν τα πρώτα σημάδια του ύφους της κατασκευής. Ο κινητήρας, που θα κινεί των 1.500 kg αμάξωμα, θα είναι ο 6κύλινδρος 3.0 λίτρων Twin - Turbo (N54),  με απόδοση ανεβασμένη από το «M Division» στους 345 ίππους. Το κιβώτιο αναμένεται να είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων, ενώ ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (torque-vectoring M differential) θα αναλάβει το δύσκολο έργο της «καθοδήγησης» της δύναμης στους πίσω τροχούς.

Η έναρξη των πωλήσεων εικάζεται για τα μέσα του 2011, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 10.000€ επιπλέον από την υπάρχουσα 135i. Οι φωτογραφίες είναι από τo Oktoberfest BMWCCA, οπότε άμεσα θα αποκαλυφθούν και νέα στοιχεία για το αυτοκίνητο. Μείνετε συντονισμένοι…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...