Τώρα έχεις περισσότερη οικονομία σε κάθε χιλιόμετρο που κάνεις με το αυτοκίνητό σου

Το ελαστικό που συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με εξοικονόμηση καυσίμου στα συμβατικά ή αυξημένη αυτονομία στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

  • -
  • -

Το αυτοκίνητό σου καίει βενζίνη, diesel, φυσικό αέριο ή υγραέριο; Μήπως είναι υβριδικό ή ηλεκτρικό; Ότι και να είναι, μπορείς να ενισχύσεις περεταίρω την αποδοτικότητά του. Να αυξήσεις δηλαδή την οικονομία καυσίμου (ή την αυτονομία του αν είναι ηλεκτρικό), χωρίς να επηρεάσεις τις επιδόσεις του. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Επιλέγοντας ένα ελαστικό που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό επιδόσεων υψηλού επιπέδου, ενεργειακής αποτελεσματικότητας και βιώσιμης κινητικότητας. Όπως το νέο MICHELINe.PRIMACY!

Πριν επιλέξεις ελαστικά, ενημερώσου για τις επιδόσεις τους. Το MICHELIN e.PRIMACY για παράδειγμα, έχει βαθμολογηθεί με "A" στην ενεργειακή αποτελεσματικότητα, η οποία αφορά την εξοικονόμηση καυσίμου / ενέργειας, και με "Β" στο φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα.



Για να έχεις μια καλύτερη εικόνα της συγκεκριμένης επίδοσης, λιγότερο από το 1% των ελαστικών της αγοράς προσφέρει αξιολόγηση A στην αντίσταση κύλισης και Α ή Β στην πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως το MICHELIN e.PRIMACY είναι ένα από τα καλύτερα ελαστικά στην αγορά αυτή τη στιγμή!

Πόσο είναι το όφελος που έχεις με το MICHELIN e.PRIMACY; Αρκετά σημαντικό, αναλόγως του αυτοκινήτου που έχεις:

  • Αν οδηγείς αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης (βενζίνη, πετρέλαιο, CNG, LPG), μπορείς να πετύχεις μείωση στην κατανάλωση καυσίμου έως και 0,21 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Αυτό ισοδυναμεί σε έως και 80 € κατά τη διάρκεια ζωής μίας τετράδας ελαστικών!
  • Για τα ηλεκτρικά οχήματα, το MICHELIN e.PRIMACY μπορεί να αυξήσει την αυτονομία της μπαταρίας σε κάθε πλήρη φόρτιση έως και 7%.
  • Παράλληλα, ωφελημένο είναι και το περιβάλλον! Ένα συμβατικό αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης έχει μειωμένες εκπομπές CO2 έως και 174 κιλά, στη διάρκεια ζωής των ελαστικών (με βάση δοκιμή που έγινε σε όχημα για περισσότερα από 1.600 χλμ). Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το MICHELIN e.PRIMACY έχει ουδέτερο ισοζύγιο CO2 τη στιγμή της αγοράς, καθώς η Michelin αντισταθμίζει τις εκπομπές CO2 που σχετίζονται με την παραγωγή του ελαστικού σε συνεργασία με το Livelihoods Carbon Funds.

 

Πώς όμως καταφέρνει να έχει τόσο καλή απόδοση σε επιδόσεις και οικονομία, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο; Σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας οφείλεται στην τεχνολογία MaxΤouch Construction, η οποία βελτιστοποιεί το ίχνος των ελαστικών στο οδόστρωμα, κατανέμοντας ομοιόμορφα τις δυνάμεις επιτάχυνσης κι επιβράδυνσης, προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.



Είναι αξιοσημείωτο ότι ακόμα και μετά από 30.000 χλμ., το MICHELIN e.PRIMACY παραμένει πάνω από το όριο του ευρωπαϊκού κανονισμού R117 ο οποίος αφορά σε καινούρια ελαστικά, για τις επιδόσεις στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα!

Το MICHELIN e.PRIMACY είναι διαθέσιμο σε 56 διαστάσεις, από 15 έως 20 ίντσες και για όλους τους τύπους οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων. Απόδειξη της άριστης απόδοσής του αποτελεί το γεγονός ότι, τους τελευταίους μήνες, αρκετοί κατασκευαστές αυτοκινήτων το επέλεξαν για να εξοπλίσουν τα οχήματά τους, όπως π.χ. τα Citroen C4, Citroen C5 Aircross και Toyota Aygo.

Αναζητάς ένα βιώσιμο ελαστικό που προσφέρει οικονομία στα καύσιμα, καθώς και υψηλά επίπεδα ασφάλειας, πρόσφυσης και αντοχής; Το MICHELIN e.PRIMACY αποτελεί την ιδανική επιλογή, και για έναν ακόμη λόγο: Για όλο τον Απρίλιο, με την αγορά μιας τετράδας MICHELIN ePrimacy κερδίζεις δωροεπιταγή στο Πλαίσιο 30 (για 14-17 ίντσες) ή 60 ευρώ (για 18+ ίντσες) και ταυτόχρονα μπαίνεις στην εβδομαδιαία κλήρωση για να κερδίσεις ένα ηλεκτρικό ποδήλατο NILOX DOC X7. Απλώς κάνεις ΚΛΙΚ εδώ για να δηλώσεις συμμετοχή. Καλή σου επιτυχία και ασφαλείς διαδρομές με τα νέα σου ελαστικά.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...