Δοκιμή AMG: Ποια από τις 3 θα ήθελες στο γκαράζ σου;

Άκρως αποτελεσματικές, τετρακίνητες, 2λιτρες και πανίσχυρες – Εμείς τις δοκιμάσαμε και εσείς διαλέγετε

  • -
  • -

Όταν ένα μοντέλο της Mercedes-Benz φέρει στο τέλος του ονόματος του το ακρωνύμιο “AMG” τότε ξέρεις πως πρόκειται για κάτι ξεχωριστό… κάτι κτηνώδες. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις κορυφαίες GT-R, Ε 63 κτλ., αλλά για όλες. Ακόμη και για τις «εισαγωγικές» 2λιτρες που αποδίδουν όση ισχύ απέδιδαν πριν 15 και 20 χρόνια supercars με V8 κινητήρες. Ακόμη και η «ενδιάμεση» Α35 των 306 ίππων έχει κάτι το ξεχωριστό.

Έτσι είπαμε να μαζέψουμε όλες τις – όχι και τόσο – μικρές AMG που δοκιμάσαμε, σε ένα άρθρο και να αφήσουμε εσάς να διαλέξετε την αγαπημένη σας! Πατώντας στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου μπορείτε να διαβάσετε την εκάστοτε δοκιμή και στην συνέχεια να ψηφίσετε αυτή που προτιμάτε στο poll που ακολουθεί.

Mercedes-AMG A 35
back

Μπορεί η σφραγίδα AMG της Α45S να αποτελεί το εκλεκτό μήλο της σπορ έριδας, όμως η «μικρή» αποδεικνύεται επίσης θαυματουργή ως γέφυρα μέχρι εκεί.


Mercedes-AMG Α 45
S
front

Ισχυρότερη από ποτέ, η νέα Mercedes AMG A45s 4Matic+ δεν διακρίνεται πλέον μόνο για τις εκρηκτικές της επιδόσεις, αλλά και για την οδηγοκεντρική οδική συμπεριφορά που προσφέρει


Mercedes-AMG CLA 45 S
cla

Με σαγηνευτική εμφάνιση, τον ισχυρότερο 2λιτρο παραγωγής, τετρακίνηση και drift mode, αυτή εδώ η AMG βάζει υποψηφιότητα για την απόλυτη κόμπακτ σπορ κατασκευή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...