Πως τα πήγε το νέο Audi Q2 στο τεστ ταράνδου;

Η ανανεωμένη έκδοση του Audi Q2 τέθηκε στη σχετική δοκιμασία και το ερώτημα είναι πως τα κατάφερε σε σχέση με την προηγούμενη γενιά

  • -
  • -

Πριν από μερικούς μήνες η Audi παρουσίασε την αναβαθμισμένη εκδοχή του Q2, το οποίο δέχθηκε μία σειρά βελτιώσεων σε αρκετά επίπεδα. Οι αλλαγές δεν εντοπίζονται μόνο στο σχεδιαστικό κομμάτι, αλλά και στα μηχανικά μέρη με στόχο τη βελτίωση της οδικής του συμπεριφοράς. Μία από τις παραδοσιακές δοκιμασίες είναι το τεστ ταράνδου, το οποίο μας προσφέρει μία σαφή εικόνα για το όριο ενός μοντέλου. Στην περίπτωση του Q2 χρησιμοποιήθηκε η έκδοση S Line με τον 1.500άρη τροφοδοτούμενο κινητήρα των 150 ίππων, σε συνδυασμό με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο S tronic. Το αυτοκίνητο εφοδιαζόταν με τροχούς διάστασης 19 ιντσών, ενώ τα ελαστικά ήταν τα Bridgestone Potenza S001.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ AUDI Q2

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Κατάφερε να περάσει το τεστ με επιτυχία, πραγματοποιώντας τη δοκιμασία με 77 km/h, ενώ η προηγούμενη έκδοση το 2016 δεν είχε ξεπεράσει τα 73 km/h. Ταχύτητα αρκετά υψηλή, αν αναλογιστούμε για παράδειγμα πως η 8η γενιά του Golf πέρασε τη δοκιμασία με μόλις 69 km/h. Δείτε το βίντεο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...