Jaguar XJ Platinum Concept

Επετειακή έκδοση για τα 75 χρόνια της εταιρείας

  • -
  • -

Η εταιρεία γιορτάζει φέτος εβδομήντα πέντε χρόνια ζωής και οι σχεδιαστές δημιούργησαν ειδικά για το σκοπό αυτό ένα μοναδικό επετειακό μοντέλο. Το εν λόγω πρωτότυπο εκτέθηκε ήδη στο Pebble Beach Concours D’Elegance ώστε να δουν οι επισκέπτες τις τολμηρές προτάσεις της Jaguar τόσο στην σχεδίαση του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar Cars Mike O’Driscoll δήλωσε πως το συγκεκριμένο πρωτότυπο υποδηλώνει το πόσο εξατομικευμένο μπορεί να υλοποιηθεί ένα αυτοκίνητο πολυτελείας στις μέρες μας. Του λόγου το αληθές η χρωματική επιλογή ενός κατάλευκου αμαξώματος όπου δεσπόζουν μαύρες στοιχεία όπως οι ζάντες και η γρίλια του ψυγείου. Ο όρος Platinum δικαιολογείται από τις λεπτομέρειες στο χρώμα της πλατίνας που υπάρχουν τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.  Κάτω από το καπό βρίσκεται ο πεντάλιτρος υπερτροφοδοτούμενος V8 Με τον άμεσο ψεκασμό που αποδίδει 470 ίππους.

Η μοναδικότητα του μοντέλου φαίνεται από τις ιδιαίτερες επιλογές που έχουν γίνει στο σαλόνι όπου ένα χειροποίητο ελβετικό ρολόι του Οίκου Bremont διακοσμεί το κέντρο της κονσόλας ενώ ένα ηχοσύστημα 1200 Watt της Bowers & Wilkins με δεκαπεντακάναλη μονάδα stereo surround και 20 ηχεία φροντίζει για την ηχητική τελειότητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...