Πολυτελές B-SUV με χώρο αποσκευών 405 lt και τιμή κάτω από 27.000 € - Ποιο είναι;

Ένα B-SUV με κύρια όπλα τον premium χαρακτήρα, το οικονομικό μοτέρ και τις compact διαστάσεις.

  • -
  • -

Εκεί έξω κυκλοφορούν πλέον αμέτρητα SUV διαφόρων μεγεθών και κατηγοριών. Πόσα από αυτά όμως μπορούν να θεωρηθούν πραγματικά premium; Μπορεί να υπάρχει για όλους μία επιλογή, άλλα όσοι ήθελαν κάτι πιο πολυτελές, συνήθως αναγκαζόντουσαν να στραφούν σε κάποια μεγαλύτερη κατηγορία. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε ώσπου εμφανίστηκαν μοντέλα σαν αυτό που έχουμε σήμερα.

Με μοντέρνα εμφάνιση και περιποιημένο φινίρισμα, τσεκάρει όλα τα κουτάκια μίας premium σε αίσθηση κατασκευής, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει την απαραίτητη ευελιξία που απαιτούν οι αστικές μετακινήσεις χάρη στις compact διαστάσεις του. Αν και μέλος του B-SUV segment, καταφέρνει να προσφέρει άνεση και ένα χώρο αποσκευών 405 lt.

Ο άσσος που κρύβει στο μανίκι του όμως έχει να κάνει με την οικονομία, καθώς ο αποδοτικός 1.000άρης βενζίνης που έχει κάτω από το καπό αποδίδει 110 ίππους, χαρίζοντας αξιοπρεπέστατες επιδόσεις χωρίς όμως να γίνεται σπάταλος από πλευράς κατανάλωσης. Συνδυασμένος με ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο καταφέρνει να κινείται στα 5,8 lt/100km.

Πόσο κοστίζουν όλα τα παραπάνω; 26.900 € σύμφωνα με την Audi. Αναφερόμαστε φυσικά στο compact SUV της γερμανικής μάρκας, Q2, το οποίο στην βασική του έκδοση 30 TFSI Comfort συνδυάζει τον premium χαρακτήρα της μάρκας με τα πολυπόθητα crossover στοιχεία και τα προσφέρει σε ένα οικονομικό πακέτο.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...