Nissan Qashqai με έκπτωση 2.000 Ευρώ

Το Best Seller SUV τώρα διαθέσιμο από 20.390 € με 140 ίππους!

  • -
  • -

Το Nissan Qashqai, ο δημιουργός της κατηγορίας των crossover-SUV, δεν είναι τυχαία το μοντέλο με τις περισσότερο πωλήσεις. Το αγοραστικό κοινό το εκτιμά και το επιλέγει, πλέον ανάμεσα σε πολλές εναλλακτικές που έχει, με το Qashqai να φέρει έντονο ενδιαφέρον, το οποίο σε αυτή τη φάση γίνεται ακόμη μεγαλύτερο χάρη στην προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας, που θέλει όλες τις εκδόσεις να είναι διαθέσιμες με έκπτωση που φτάνει έως και τα 2.000 ευρώ.

interior

Αυτό μεταφράζεται σε τιμή εκκίνησης κοντά στα 20.000 ευρώ (20.370 €) για την έκδοση 1.3T 140PS Acenta Business, η οποία προσφέρει έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών για το infotainment, ενώ υποστηρίζει και σύνδεση με Apple CarPlay και Android Auto. Την εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ αν θέλετε και το κάτι παραπάνω, ιδιαίτερα δελεαστική φαίνεται και η νέα πιο πλούσια έκδοση Acenta C-Look, η οποία μεταξύ άλλων έρχεται με μεγαλύτερες ζάντες 18 ιντσών, ράγες οροφής και σύστημα πλοήγησης, με την τιμή της να διαμορφώνεται μετά την έκπτωση στις 21.790 ευρώ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ NISSAN QASHQAI 1.3T 140 PS ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Για όσους τώρα θέλουν να ανεβούν ένα σκαλοπάτι τόσο σε επιδόσεις αλλά και σε άνεση οι ανώτερες εκδόσεις με τον 1.300άρη turbo των 160 ίππων κάτω από το καπό θα τους έρθουν κουτί. Με τιμή που δεν ξεπερνά τις 30.000 ευρώ (29.990) χάρη στην έκπτωση, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν την έκδοση 1.3 160PS N-Connecta, η οποία συνδυάζει τον ισχυρότερο κινητήρα της γκάμας με αυτόματο κιβώτιο DCT και παράλληλα προσφέρει πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων όπως, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, έξυπνο κλειδί, υποβοήθηση υψηλής δέσμης προβολέων κ.ά.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ NISSAN QASHQAI 1.3T 160 PS DCT ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Για να ενημερωθείτε για τον πλήρη εξοπλισμό και τις διαθέσιμες εκδόσεις μπορείτε να μπείτε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...