Η Jeep δίνει απαντήσεις για τα νέα Plug-in μοντέλα της (video)

Μέσα από ένα σύντομο video η Jeep απαντά σε μία σειρά από ερωτήματα για τα plug-in Renegade και Compass 4xe

  • -
  • -
Η Jeep δίνει απαντήσεις για τα νέα Plug-in μοντέλα της (video)
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέσα στην 80χρονη πορεία της, η Jeep έχει καταφέρει να θεωρείται από πολλούς ως σημείο αναφοράς στην κατηγορία των SUV. Στιβαρά, με ξεχωριστή εμφάνιση, κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες και απόλυτα αυθεντικό χαρακτήρα, το μοντέλα της Jeep έγιναν συνώνυμο της ελευθερίας. Με την παρουσίαση του Plug-in Hybrid συστήματος 4xe, η Jeep ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, περνώντας στην εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης, με την δημιουργία των πιο προηγμένων, αλλά και φιλικών προς το περιβάλλον μοντέλων της, τα οποία όμως παραμένουν 100% αυθεντικά Jeep.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ JEEP RENEGADE 4xe

Με ένα σύντομο video, η Jeep στην Ελλάδα παρουσιάζει τα νέα Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, δίνοντας απαντήσεις στα πιθανά ερωτήματα του κοινού και παράλληλα εστιάζοντας σε όλα εκείνα τα νέα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τα πιο προηγμένα μοντέλα. Από τα προϊοντικά χαρακτηριστικά και την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από το λογότυπο 4xe, έως τις προηγμένες υπηρεσίες συνδεσιμότητας και βέβαια την οδήγηση, το κοινό μπορεί να ανακαλύψει όλες τις λειτουργίες που προσφέρει τοPlug-in Hybrid σύστημα της Jeep.

 

Τα Plug-in Hybrid Jeep Renagde και Compass 4xe, είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις από πλευράς απόδοσης (190 και 240 ίππων), προσφέρουν δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης με αυτονομία έως 50χλμ., ενώ οι εκπομπές τους CO2 είναι κάτω από 50γρμ./χλμ. Παρά τον εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα τους, προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις (0-100χλμ./ώρα σε μόλις 7,5’’), αλλά και το πλέον ικανό σύστημα τετρακίνησης, από τη μάρκα που πρώτη προσέφερε στο ευρύ κοινό την τεχνολογία 4x4. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ JEEP COMPASS 4xe

Όλες οι εκδόσεις των Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe απαλλάσσονται από τη καταβολή φόρου χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου και τελών κυκλοφορίας, ενώ καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθεια.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...