Ποια έκδοση του Nissan Qashqai αξίζει να αγοράσω;

Το Best Seller SUV που έθεσε τους κανόνες στην κατηγορία συνεχίζει να ηγείται και τώρα διατίθεται με σημαντική έκπτωση που φτάνει έως και τα 2.000 ευρώ

  • -
  • -

Το Nissan Qashqai είναι ο δημιουργός μιας κατηγορίας, αυτής των SUV, η οποία μάλιστα με το πέρασμα των ετών έγινε η πιο επιτυχημένη και αναμφίβολα η πιο εμπορική. Σήμερα όλοι οι κατασκευαστές εστιάζουν σε αυτής της φιλοσοφίας τα μοντέλα, με το Qashqai όμως να παραμένει, όπως μαρτυρούν και οι πωλήσεις, στην κορυφή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ NISSAN QASHQAI

Το αγοραστικό κοινό το εκτιμά και το επιλέγει, πλέον ανάμεσα σε πολλές εναλλακτικές που έχει, με το Qashqai να έχει έντονο ενδιαφέρον, το οποίο σε αυτή τη φάση γίνεται μεγαλύτερο χάρις στη γενναία προσφορά που διατίθεται από την ελληνική αντιπροσωπεία και φτάνει σε όλα τα μοντέλα και αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα, έως και τα 2.000 ευρώ!

Προσιτή πολυτέλεια

Το Nissan Qashqai εφοδιάζεται με σύγχρονους κινητήρες βενζίνης 1,3 λίτρων τούρμπο, που δίνουν έμφαση στην απόδοση. Από τα 1.332 cc αποδίδει στη βασική του εκδοχή 140 ίππους και 240 Nm ροπής, διαθέσιμα από χαμηλά και μόλις από τις 1.600 rpm. Η μετάδοση της κίνησης περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων. Το Qashqai επιταχύνει από 0-100 km/h σε 10,5 sec έχοντας μέγιστη ταχύτητα 193 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ NISSAN QASHQAI 1.3T 140 PS ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Η τιμή της βασικής έκδοσης Qashqai 1.3T 140PS Acenta Business, με την έκπτωση πέφτει κοντά στα 20.000 ευρώ (20.390 €), ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Acenta C-Look, η οποία διαθέτει επιπλέον, μεταξύ άλλων, μεγάλες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ράγες οροφής και σύστημα πλοήγησης και με την έκπτωση στοιχίζει 21.790 €.

Με έμφαση στις επιδόσεις και την άνεση

Πιο πάνω, όσον αφορά την απόδοση του κινητήρα, βρίσκεται η έκδοση 1.3Τ 160PS. Μια έκδοση που δίνει ξεκάθαρα έμφαση στις επιδόσεις, ενώ σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που διακρίνεται για την ταχύτητα των αλλαγών του και την ομαλή λειτουργία του προσφέρει και κορυφαία άνεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ NISSAN QASHQAI 1.3T 160 PS DCT ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σε αυτή την περίπτωση έχει 160 ίππους και πιο πλούσια ροπή που φτάνει τα 270 Nm. Το τράβηγμα είναι πιο δυνατό, ακόμα και απ’ όσο μαρτυρούν τα απόλυτα νούμερα επιδόσεων που θέλουν το Qashqai να επιταχύνει από 0-100 km/h σε 10,1 sec, έχοντας τελική ταχύτητα 198 km/h.

Η τιμή του Qashqai σε αυτή την περίπτωση, κάνοντας χρήση της έκπτωσης μπορεί να πέσει κάνοντας χρήση της έκπτωσης μέχρι και στα 25.890 €, όσον αφορά την έκδοση Acenta, ενώ 1.000 € πιο πάνω βρίσκεται η πλουσιότερη εξοπλιστικά έκδοση Acenta C-Look, που έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...