Δοκιμάζουμε τα 3 best seller σούπερμινι! - Δείτε τι ψηφίσατε

Στην κατηγορία με το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον, τρία μοντέλα ξεχωρίζουν. Ποιο επικράτησε όμως στα δικά σας μάτια;

  • -
  • -

Η κατηγορία των σούπερμινι ανέκαθεν αποτελούσε πόλο έλξης για το αγοραστικό και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και τη δύσκολη χρονιά που πέρασε συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον. Με μερίδιο που άγγιξε το 47% και πωλήσεις που ξεπέρασαν τις 38.000 μονάδες είναι φανερό ότι αποτέλεσε το segment που προτίμησαν οι περισσότεροι στη χώρα μας. Την κορυφή των πωλήσεων για το 2020 κατέκτησε το Toyota Yaris με ποσοστό 11,91% και 4.531 ταξινομήσεις. Το ιαπωνικό μοντέλο ήταν με διαφορά πρώτο, με δεδομένο το γεγονός ότι η 4η γενιά αποτελεί μία από τις νεότερες προσθήκες στην κατηγορία.

Την πρώτη τριάδα έκλεισαν δύο ακόμα παραδοσιακές επιλογές του ελληνικού κοινού, και συγκεκριμένα τα Opel Corsa και Peugeot 208. Το γερμανικό μοντέλο είχε ποσοστό 7,34% και 2.793 πωλήσεις, ενώ το γαλλικό σούπερμινι βρέθηκε πίσω του με ελάχιστο διαφορά. Συγκεκριμένα πωλήθηκαν 2.741 208 με μερίδιο που άγγιξε το 7,21%.

Αφού σας παραθέσαμε λοιπόν τις δοκιμές και των τριών μοντέλων, σας ζητήσαμε στην συνέχεια να ψηφίσετε ποιο από τα best seller της κατηγορίας προτιμάτε και απ' ότι φαίνεται είχαμε μία μικρή ανακατάταξη σε σχέση με τα στοιχεία των πωλήσεων.

Αναλυτική βαθμολογία:

  1.  Toyota Yaris - 40%
  2. Peugeot 208 - 37%
  3. Opel Corsa - 23%

*τα ποσοστά ισχύουν την στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, μπορείτε να το κάνετε εδώ



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...