Έτσι θα είναι το εσωτερικό του Skoda Kushaq

Η Skoda αποκάλυψε τα επίσημα σχέδια για το νέο μικρό crossover

  • -
  • -

Σήμερα χαζεύουμε τα προσφάτως δημοσιοποιημένα σχέδια της Skoda, στα οποία βλέπουμε το εσωτερικό του επερχόμενου Kushaq, το μικρό crossover που προορίζεται για την αγορά της Ινδίας. Αν και δεν σχετίζεται κάπως με το Ευρωπαϊκό Skoda Kamiq, όπως βλέπουμε και στις εικόνες, το νέο μοντέλο φέρει παρόμοια σχεδίαση στο ταμπλό, με μία κεντρική γραμμή να εκτείνεται σε όλο του το πλάτος.

2021-skoda-kushaq-india-suv-interior-1

Παράλληλα, στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, βλέπουμε να δεσπόζει μία οθόνη 10 ιντσών για το infotainment, με τον σχεδιασμό ακριβώς κάτω από αυτή, να θυμίζει την μορφή της μπροστινής μάσκας. Παρακάτω, διακρίνεται μία μινιμαλιστική νοοτροπία, με μία μόνο σειρά από φυσικά κουμπιά, η οποία βρίσκεται πάνω από το πάνελ που αφορά τον κλιματισμό.

Από κάτω, βλέπουμε έναν μικρό χώρο για αποθήκευση αντικειμένων που πιθανότατα φέρει και επιφάνεια ασύρματης φόρτισης, ενώ στο βάθος φαίνονται και δύο θύρες USB, με μία πρίζα 12V ακριβώς από κάτω.

Στην μεριά του οδηγού παρατηρούμε το, γνώριμο πλέον, εντυπωσιακό διάκτινο τιμόνι μπροστά από ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ τις άκρες του ταμπλό ολοκληρώνουν οι εξάγωνοι αεραγωγοί του κλιματισμού.

Το νέο Skoda Kushaq πατάει πάνω στην πλατφόρμα MQB-A0-IN του Volkswagen Group, ενώ θα χρησιμοποιεί δύο κινητήρες βενζίνης. Έναν χιλιάρη και έναν 1.500άρη TSI, οι οποίοι θα μπορούν να συνδυαστούν ή με 6αρι χειροκίνητο κιβώτιο ή με 6αρι αυτόματο ή με 7αρι αυτόματο DSG. Σε όλες τις περιπτώσεις η ισχύς θα περνά στους εμπρός τροχούς.

2021-skoda-kushaq-india-suv-interior-2

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...