Δείτε τα μοντέλα της Audi που επέλεξαν οι αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης

Η συνεργασία ανάμεσα σε Audi και Ρεάλ Μαδρίτης μετράει 19 ολόκληρα χρόνια

  • -
  • -

Τα νέα τους αυτοκίνητα για το 2021 παρέλαβαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζοντας μία συνεργασία 19 ετών με την Audi. Για άλλη μια φορά, τα μοντέλα της Audi από την οικογένεια Q αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της πολυκατόχου του Champions League. Είναι χαρακτηριστικό, ότι για πρώτη φορά εφέτος, όλα τα αυτοκίνητα που παρέλαβε η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήπια ή plug-in υβριδικά συστήματα και σε κάποιες περιπτώσεις είναι αμιγώς ηλεκτρικά, ενώ φυσικά όλα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία τετρακίνησης quattro.

Κάποιο μοντέλο της γκάμας Q προτίμησαν ο Βέλγος τερματοφύλακας Thibaut Courtois, ο Γερμανός μέσος Toni Kroos και ο κορυφαίος σκόρερ, ο Γάλλος Karim Benzema, ενώ ο επίσης Γάλλος κεντρικός αμυντικός Raphaël Varane, διάλεξε το Audi e-tron Sportback, προκειμένου να κινείται αποκλειστικά ηλεκτρικά. Ο Álvaro Odriozola, ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας, διάλεξε το plug-in υβριδικό Audi A7 Sportback. Το εντυπωσιακό Gran Turismo είναι το πρώτο TFSI e που επιλέγεται από κάποιον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.

Φυσικά, διατηρήθηκε και η παράδοση που θέλει πολλά από τα στελέχη της Ρεάλ Μαδρίτης να προτιμούν τις πολύ γρήγορες εκδόσεις. Για παράδειγμα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Carlos Casemiro διάλεξε ένα Audi RS 7 Sportback ενώ ο επικεφαλής προπονητής Zinedine Zidane αλλά και ο αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Sergio Ramos, επέλεξαν ένα Audi RS 6 Avant. Ενώ ο Γάλλος αριστερός μπακ Ferland Mendy προτίμησε το εντυπωσιακό Audi Q8 50 TDI quattro.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...