Αμιγώς ηλεκτρικά: Volkswagen ID.3 ή Hyundai Ioniq 5;

Ελαφρώς διαφορετική παραλλαγή, αλλά όμως στο ίδιο θέμα. Δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη αυτονομία και το υψηλό επίπεδο άνεσης

  • -
  • -

Οι προτάσεις στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων πληθαίνουν και το σημαντικότερο είναι πως βελτιώνουν σημαντικά τη χρηστικότητα τους. Φυσικά, το τελευταίο στοιχείο αφορά την αυτονομία που προσφέρουν, σημείο-κλειδί στη χρήση κάθε ηλεκτρικού μοντέλου. Τελευταία προσθήκη στην κατηγορία, που αναμένεται στη χώρα μας το καλοκαίρι, είναι το νέο Hyundai Ioniq 5. Με στοιχεία από χάτσμπακ και crossover, χαρακτηρίζεται από τους άφθονους χώρους στο εσωτερικό και στον αντίστοιχο των αποσκευών, ενώ διαθέτει τεχνολογία αιχμής όσον αφορά τον ηλεκτροκινητήρα και τη μπαταρία του.

Απέναντι του, βρίσκει το Volkswagen ID.3, το πρώτο μοντέλο της νέας γενιάς αμιγών ηλεκτρικών μοντέλων της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Έχοντας παρουσιαστεί εδώ και αρκετό διάστημα έχει εδραιώσει τη θέση του στην αγορά, με τις πωλήσεις του στο εξωτερικό να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Όπως το Ioniq 5, έτσι και το ID.3 ξεχωρίζει για την πρακτικότητα και τους χώρους του, χωρίς συμβιβασμούς σε επίπεδο τεχνολογίας και αυτονομίας.

Παρακάτω, διαβάστε περισσότερα για τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και εν συνεχεία πείτε μας ποιο από τα δύο θα προτιμούσατε και θα ταίριαζε περισσότερο σε εσάς.

 

Hyundai Ioniq 5

 

Volkswagen ID.3


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...