H Volvo φέρνει στο XC40 Recharge την πρώτη ασύρματη αναβάθμιση λογισμικού

Χάρη στις ασύρματες αναβαθμίσεις, οι πελάτες δεν θα χρειάζεται πια να επισκεφθούν ένα συνεργείο για εγκαταστήσουν το πιο πρόσφατο λογισμικό

  • -
  • -

Η Volvo Cars εγκαινιάζει την πρώτη της ασύρματη αναβάθμιση λογισμικού, στο XC40 Recharge, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητό της. Σύντομα, οι οδηγοί του μοντέλου στην Ευρώπη θα λάβουν μία σειρά από αναβαθμίσεις, που συμπεριλαμβάνουν νέα χαρακτηριστικά, επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις που σχετίζονται με τα συστήματα κίνησης και infotainment του αυτοκινήτου.

Χάρη στο λανσάρισμα των ασύρματων αναβαθμίσεων, οι πελάτες δεν θα χρειάζεται πια να επισκεφθούν ένα συνεργείο για να επωφεληθούν από το πιο πρόσφατο λογισμικό και τις νέες αναβαθμισμένες λειτουργίες που διατίθενται για το ηλεκτρικό τους Volvo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ VOLVO XC40 T5 RECHARGE

Επιπλέον, η δυνατότητα ασύρματης αναβάθμισης σημαίνει ότι ένα νέο Volvo δεν θα είναι «ολοκαίνουργιο» μόνο τη στιγμή που φεύγει από το εργοστάσιο, αλλά θα βελτιώνεται διαρκώς με την πάροδο του χρόνου, καθώς θα παρέχονται επιπλέον ασύρματες αναβαθμίσεις.

Τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε αυτή την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού είναι ένα νέο software βάσης για τα κύρια ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, αύξηση στην ταχύτητα φόρτισης, καθώς και βελτίωση της αυτονομίας του αυτοκινήτου.

Υπάρχουν επίσης ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα Android Automotive, στο οποίο βασίζεται το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου, καθώς και μία σημαντική αναβάθμιση του συστήματος ασφαλείας που σχετίζεται με το σύστημα κίνησης του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ VOLVO XC60 T8 PLUG-IN TWIN ENGINE

Τέλος, το πακέτο του λογισμικού περιλαμβάνει επίσης αναβαθμίσεις σε διάφορα πεδία, όπως η συνδεσιμότητα Bluetooth, ο χρονοδιακόπτης του κλιματισμού, το ψηφιακό εγχειρίδιο κατόχου του αυτοκινήτου και η κάμερα στάθμευσης 360 μοιρών. Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη αυτόματα και το μόνο που έχουν να κάνουν οι οδηγοί XC40 Recharge είναι να αποδεχθούν την επιλογή download και να προχωρήσουν στην εγκατάστασή της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...