Ferrari F40 replica με 25.000 δολάρια! Θα την έπαιρνες;

Σίγουρα είναι πολύ φθηνότερη από την αυθεντική

  • -
  • -

Η F40 είναι πιθανότατα η διασημότερη Ferrari όλων των εποχών και όχι αδίκως. Το πρόβλημα με αυτό όμως είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των θαυμαστών της, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να την αποκτήσει. Κάπου εκεί έρχεται η F40 replica να γεμίσει το κενό, με κόστος απόκτησης, μόλις 24.900 δολάρια (20.000 ευρώ).

Πρόκειται για ένα Pontiac Fiero το οποίο μετά από εκτενή επεξεργασία, κατέληξε να «θυμίζει» το θρυλικό μοντέλο της Ferrari. Το συγκεκριμένο όχημα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ντένβερ του Κολοράντο και πωλείται στην τιμή που αναφέραμε παραπάνω. Εκτός του εξωτερικού που «προσπαθεί» αρκετά να μοιάσει στην Ιταλίδα καλλονή, το εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν θα λέγαμε πως τα καταφέρνει το ίδιο καλά.

Για να είμαστε ακριβείς, η μόνη αλλαγή που μπορεί να παρατηρηθεί στην καμπίνα είναι ένα νέο τιμόνι με τέσσερις ακτίνες και το σήμα της Ferrari… ανάποδα. Κάτω από το καπό κρύβεται ένας V8 κινητήρας 6,3 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Μάλιστα, θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτή η F40 είναι σχεδόν ολοκαίνουργια μιας και η αγγελία αναφέρει πως το όχημα έχει διανύσει μόλις 900 km από την μετατροπή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...