Το διαφημιστικό του Super Bowl, η Cadillac και ο Ψαλιδοχέρης [Video]

Ο δημιουργικός τρόπος για να αναδείξεις το σύστημα αυτόνομης οδήγησης

  • -
  • -

Η Cadillac διάλεξε μία διαφορετική οπτική για να διαφημίσει φέτος τα οχήματα της, αλλά και τις νέες τεχνολογίες τις οποίες αυτά φέρουν. Με πρόφαση τα διαφημιστικά σποτάκια που δημοσιεύονται κάθε χρόνο την περίοδο διεξαγωγής του Super Bowl στις ΗΠΑ, η Cadillac επέλεξε να αναδείξει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο Lyriq και το προηγμένο σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης Super Cruise, με την βοήθεια του Ψαλιδοχέρη.

Η ιστορία αφορά ένα αγόρι ονόματι Edgar Scissorhands (Ψαλιδοχέρης), ο οποίος γεννήθηκε με ψαλίδια για χέρια και στον ρόλο αυτού βρίσκεται το ανερχόμενο αστέρι του Hollywood, Timothee Chalamet. Σε αντίστοιχη μοίρα με τον πρώτο Ψαλιδοχέρη που γνωρίσαμε πριν από χρόνια στο πρόσωπο του Johnny Depp, ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης αντιμετωπίζει και αυτός ένα μεγάλο αριθμό δυσκολιών λόγω των χεριών του, με το θέμα της οδήγησης όμως να μην αποτελεί πλέον πρόβλημα χάρη στο Super Cruise του νέου Lyriq.

Η τελευταία γενιά του συστήματος επιτρέπει hands-free οδήγηση σε δρόμους που το επιτρέπουν (καθαρές λωρίδες, ξεκάθαρη διαγράμμιση κτλ.), πράγμα που σημαίνει πως ακόμη και ο Ψαλιδοχέρης μπορεί να απολαύσει την ικανοποίηση του να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...