Αντίστροφη μέτρηση για το Audi e-tron GT

Ούτε 10 ημέρες δεν έμειναν μέχρι την επίσημη παρουσίαση

  • -
  • -

Το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό super-sedan από την Audi, e-tron GT, ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στο κοινό παγκοσμίως με κάθε επισημότητα στις 9 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται ήδη σε διαδικασία παραγωγής.

Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό μοντέλο το πρωτοείδαμε σε μορφή concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles, το 2018, ενώ πριν λίγους μήνες, ο δικός μας Γιάννης Λημναίος βρέθηκε στην Ρόδο, ως εκπρόσωπος του GOCAR και καλεσμένος της Audi, για να πάρει μία πρώτη οδηγική γεύση από το e-tron GT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ E-TRON GT


Για την παραγωγή του ηλεκτροκίνητου Gran Turismo στο Audi Bοllinger Hοfe, στο Neckarsulm, η εταιρεία χρησιμοποιεί ειδικά εξελιγμένες νέες τεχνολογίες - ωστόσο, οι τελικές πινελιές εφαρμόζονται από πολύ εξειδικευμένα χέρια.

Θυμίζουμε πως το ηλεκτρικό μοντέλο έχει απόδοση 598 ίππων και 830 Nm ροπής, από δύο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι για 3-4 δευτερόλεπτα φτάνουν τους 646 ίππους σε διαδικασία ηλεκτρικού overboost.

Ακούσαμε γι’ αυτό, διαβάσαμε γι’ αυτό, μέχρι και πίσω από το τιμόνι του βρεθήκαμε. Το μόνο που μένει είναι άλλες 8 ημέρες, μέχρι να μας δοθεί η δυνατότητα να θαυμάσουμε και την παραμικρή του λεπτομέρεια. Υπομονή…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...