Έκοψαν την διαφήμιση του Yaris στην Αυστραλία για "επικίνδυνη οδήγηση" [Video]

Μήπως υπερβάλλουν λίγο;

  • -
  • -

Φωτιές άναψε το αυστραλιανό ΕΣΡ στο τμήμα Μάρκετινγκ της Toyota Αυστραλίας, καθώς έκρινε την νέα διαφήμιση της ιαπωνικής εταιρίας για την γκάμα του νέου Yaris, «υπερβολικά επικίνδυνη» για να προβάλετε στην τηλεόραση. Η εν λόγο διαφήμιση ξεκίνησε να προβάλετε πριν λίγους μήνες και περιέχει το γνωστό σουπερμίνι, μαζί με την σκληροπυρηνική GR έκδοση και την πιο περιπετειώδη, Yaris Cross.

Όπως φαίνεται, το «μαύρο πρόβατο» της υπόθεση είναι το λευκό GR Yaris που προβάλετε να χάνει για μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου πρόσφυση, καθώς ο οδηγός του εκκινούσε από το γκαράζ του. Μπορεί κάποιοι από εμάς να μην το πρόσεξαν καν, άλλοι όμως μάλλον ενοχλήθηκαν αρκετά από αυτό το πλάνο, καταγγέλλοντας πως κάτι τέτοιο «προωθεί στους θεατές την υπερβολική ταχύτητα και μπορεί να παρακινήσει το κοινό να κάνουν κάτι παρόμοιο.»

Ως αποτέλεσμα, το διαφημιστικό τμήμα της Toyota, θα αναγκαστεί να διαφοροποίηση την διαφήμιση, εάν θέλει να ξαναβγεί στον αέρα. Για να είμαστε ειλικρινείς, η εναντίωση που προβάλλουν οι κάτοικοι της Αυστραλιανής ηπείρου απέναντι σε τέτοιου είδους πλάνα δεν μοιάζει και τόσο περίεργη, αν σκεφτεί κανείς πως όταν παρουσιάστηκε η τελευταία γενιά του Ford Focus RS, η οποία έφερε το πρωτοεμφανιζόμενο τότε “Drift Mode”, οι αρχές είχαν εναντιωθεί για ακόμη μία φορά. Μάλιστα, είχαν ζητήσει από την ίδια την Ford, να αφαιρέσει το επίμαχο πρόγραμμα οδήγησης σε όσα κομμάτια προορίζονταν για την Αυστραλία.

Εσείς τι πιστεύετε; Είναι όντως επικίνδυνο το πλάνο που προβάλετε στην διαφήμιση του νέου Yaris ή μήπως είναι λίγο ευαίσθητοι εκεί στα Νότια;


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...