Lada: Ήξερες ότι υπήρχε Niva Pick up;

Ο απτόητος μαχητής των βουνών και σε επαγγελματική έκδοση

  • -
  • -

Με το θρυλικό μοντέλο της Lada να αλλάζει σελίδα στην ζωή του, χάρη στο νέο Niva Travel, εμείς εστιάζουμε στο ήδη υπάρχον μοντέλο, το οποίο αδιαμφησβήτητα έχει αφήσει το στίγμα του στην κατηγορία των 4x4. Ήξερες όμως ότι μπορείς να αποκτήσεις το εξαιρετικά προσιτό ρωσικό μοντέλο και σε επαγγελματική έκδοση;

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρετε σε ανοικτό φορτηγό (pick-up) και κλειστό Van, τα οποία σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρουν εξαιρετικές ικανότητες ακόμα και σε επαρχιακές εκτός δρόμου διαδρομές, χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας και υψηλές δυνατότητες φόρτωσης.

Στην περίπτωση της έκδοσης pick-up, το Lada Niva μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 580 κιλών, σε ένα χώρο φόρτωσης που χωρά 2 ευρωπαλέτες. Υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας καμπίνας με 2 θέσεις ή με 5 θέσεις, που διαμορφώνει και το χώρο φόρτωσης, ενώ για αυτούς που θέλουν επιπλέον προστασία του φορτίου, προσφέρεται η δυνατότητα προσαρμογής κλειστού καλύμματος-κουτιού με fiberglass.

Το Lada Niva Van μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 490 κιλών και έχει τη δυνατότητα ακόμη και να διαμορφωθεί σε εκδόσεις ψυγείου, κινητού συνεργείου κ.λπ. Και εδώ η καμπίνα μπορεί να είναι 2θέσια ή 5θέσια, ενώ υπάρχει και έκδοση για βαριά χρήση εκτός δρόμου με ενισχυμένους άξονες-αναρτήσεις, αυξημένη απόσταση από το έδαφος 240 mm, νέες «κοντές» σχέσεις και μπλοκέ διαφορικά εμπρός-πίσω.

Όλες οι επαγγελματικές εκδόσεις του Lada Niva συνδυάζονται με τον γνωστό ατμοσφαιρικό 1.700άρη κινητήρα βενζίνης των 83 ίππων, αλλά και με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και τετρακίνηση.

niva-pick-up-2

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...