GOCAR Magazine 85: Plug-In 2021

Ένα τεύχος με πολλές δοκιμές νέων μοντέλων και αρκετή αισιοδοξία για τη νέα χρονιά. Κατέβασέ το και απόλαυσε το. Δωρεάν

  • -
  • -

Το GOCAR Magazine 85, το πρώτο τεύχος της νέας χρονιάς είναι γεμάτο δοκιμές και αισιοδοξία για το νέο έτος. Μπαίνουμε στην πρίζα με τα νέα Plug-In της αγοράς και φορτίζουμε πλήρως για το 2021. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, τα νέα: Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe S και SEAT Leon e-Hybrid.

Παράλληλα δοκιμάζουμε το αμιγώς ηλεκτρικό Mazda MX-30, αλλά και το ήπια υβριδικό Hyundai i30 Fastback 1.5T με τους 160 ίππους. Σε αυτό το τεύχος όμως δεν μένουμε στα εξηλεκτρισμένα μοντέλα, αλλά και πολλά κυβικά και άλογα. Η νέα πανίσχυρη BMW M440i Coupe δεν ίσιωσε ποτέ, ενώ η θηριώδης Mercedes-Benz GLE 350d Coupe δεν σταμάτησε πουθενά.

Επιπλέον, το μεγάλο Skoda Kodiaq RS προσθέτει στην αδιαμφισβήτητη ευρυχωρία του και τη δύναμη που το κάνει να ξεχωρίζει. Το Audi A1 Citycarver το καταφέρνει αυτό με τη στιλάτη crossover αισθητική του και όχι μόνο. Για το 2021 επίσης σας ετοιμάσαμε έναν “καζαμία” με τα νέα μοντέλα που θα έρθουν και θα μας φτιάξουν το κέφι.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #85 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TEST

Audi A1 Citycarver 35 TFSI S tronic

BMW M440i Coupe

Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid

Ford Puma 1.0 EcoBoost DCT

Hyundai i30  1.5T 160 PS 48V

Jeep Renegade 4xe S

Mazda MX-30

Mercedes-Benz GLE 350 d 4MATIC Coupe

SEAT Leon e-Hybrid

Skoda Kodiaq RS

TREND CAR

Apter 3 EV

Aston Martin V12 Zagato Twins

Morgan P101 Limited Edition

ΘΕΜΑΤΑ

Ηλεκτρικό made in Greece

Νέα μοντέλα του 2021

Νέες τεχνολογίες του μέλλοντος

Accessories

VIDEO THEME

Gymkhana

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...