Mokka ή 2008; Μικρό SUV με 130 ίππους και έως 22.000 ευρώ

Τα Β-SUV είναι στο προσκήνιο και το νέο Opel Mokka έχει απέναντι του σκληρό ανταγωνισμό, όπως στην περίπτωση του Peugeot 2008

  • -
  • -

Δεν είναι υπερβολή πως η κατηγορία των B-SUV γνωρίζει τεράστια άνθηση και οι επιλογές στην κατηγορία είναι περισσότερες από ποτέ. Η νεότερη παρουσία στο segment είναι το νέο Opel Mokka, το οποίο μάλιστα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά. Απέναντι του, βρίσκει μία από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία, τη νεότερη γενιά του Peugeot 2008. Αμφότερα, εκτός από την ίδια φιλοσοφία μοιράζονται και αρκετά μηχανικά μέρη. Όπως στην περίπτωση μας τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.200 cc απόδοσης 130 ίππων. 

Με ίδια ιπποδύναμη και τιμή κοντά στα 22.000 ευρώ μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα από τα δύο σύγχρονα B-SUV, χωρίς μάλιστα σημαντικούς περιορισμούς σε επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Το Mokka στην έκδοση GS Line, έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση με την έκδοση Active του 2008. Έτσι, φυσιολογικά τα τοποθετούμε… απέναντι μέσα από την ενότητα «ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ».

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Και όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο από τα δύο B-SUV προτιμάτε.

 

Opel Mokka 1.2 Turbo GS Line ή Peugeot 2008 Pure Tech 130 Active;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...