FCA Greece: Δωρεάν χειμερινός έλεγχος

Η ελληνική αντιπροσωπεία των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο

  • -
  • -

Για απροβλημάτιστες χειμερινές διαδρομές, η FCA Greece μέσω της  Mopar επίσημης μάρκας υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου σε όλα τα οχήματα που είναι κάτω από την… ομπρέλα της.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων των παραπάνω μαρκών να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Winter Check Up 2020-2021, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Παράλληλα ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού εξασφαλίζει την γρήγορη και αποτελεσματική αποθάμπωση των παραθύρων για τη βέλτιστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Winter Check Up 2020-2021, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες της Mopar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις αντίστοιχες, με τη μάρκα του αυτοκινήτου τους, επίσημες ιστοσελίδες της Mopar.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...