Golf GTI Clubsport ή A3 Sportback PHEV: Τι θα αγόραζες με τα ίδια χρήματα;

Διαφορετικές φιλοσοφίες, ίδια τιμή. Εσείς τι προτιμάτε;

  • -
  • -

Η κορυφαία εκδοχή του Volkswagen Golf GTI με τον κωδικό Clubsportθέλει να συνεχίσει την παράδοση της προηγούμενης γενιάς, με τα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά. Σιγά σιγά όμως, οι νέες τεχνολογίες έρχονται να ζητήσουν και αυτές το δικό τους μερίδιο από την αγορά.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε το νέο Audi Sportback 40 TFSI e. Πρόκειται για την plug-in υβριδική έκδοση του γερμανικού hatchback, με τους 204 συνδυαστικούς ίππους και τα 78 km ηλεκτρικής αυτονομίας.

Πως συγκρίνονται όμως αυτά τα δύο οχήματα; Ένα σκληροπυρηνικό Golf με πρόγραμμα “Nurburgring” και 300 ίππους, με ένα «χλιαρό» A3 το οποίο δηλώνει μικτή κατανάλωση 1,5 l/100 km; Κι όμως γίνεται και εμείς το κάναμε στην ενότητα «ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ», με τα δύο γερμανικά hatchback, αν και τόσο διαφορετικά, να κοστίζουν σχεδόν το ίδιο. 43.500 € για το Golf και 42.670 € για το Α3.

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Αφού αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο από τα δύο προτιμάτε.

Volkswagen Golf GTI Clubsport ή Audi A3 Sportback 40 TFSI e

golf vs a3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...