MINI Countryman: Απόκτησέ το online με Super Προσφορά, στα MINI Cyber Days

Το νέο Countryman γίνεται τώρα εύκολα δικό σου με το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού Spice, δελεαστική τιμή € 22.540, μοναδικά χαμηλό επιτόκιο 3,9% και ένα Δώρο έκπληξη!

  • -
  • -

Θες να νιώσεις τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το νέο MINI Countryman; Να βιώσεις την go-kart αίσθηση οδήγησης, το διαχρονικό design και τις αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης που παραδοσιακά διακρίνουν τα μοντέλα της Βρετανικής μάρκας, συνδυασμένα με τους χώρους, την πρακτικότητα και τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός δυναμικού crossover; Ήρθε η ώρα!

Το σημαντικότερο; Δεν χρειάζεται να βγεις από την ασφάλεια του σπιτιού σου. Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην Black Friday, η ΜΙΝΙ δίνει το δικό της στίγμα στην αγορά καινοτομώντας και εστιάζοντας σε μία ημέρα ειδικά αφιερωμένη στις online αγορές: τη «Cyber Monday». Στο πλαίσιο αυτό, από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 6 Δεκεμβρίου «τρέχουν» οι «MINI Cyber Days». Τώρα είναι η ευκαιρία σου. Να αποκτήσεις το περιπετειώδες MINI Countryman με ένα μοναδικό «cyber deal», με το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού Spice με μόλις € 22.540, μοναδικά χαμηλό επιτόκιο 3,9%* και ένα Δώρο έκπληξη!


Πακέτο Spice

Το πακέτο εξοπλισμού Spice περιλαμβάνει: Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος, Ζάντες ελαφρού κράματος 17'', Ράγες οροφής, Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, Υπηρεσίες MINI Connected, Πακέτο αποθηκευτικών χώρων και Απομακρυσμένες υπηρεσίες.

Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται online από τον υπολογιστή σου – εκτός αν προτιμάς να χαλαρώσεις στον καναπέ με το τάμπλετ ή το smartphone σου. Απλώς επισκέψου την σελίδα www.mini.com.gr/cyberdays και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λάβεις το κουπόνι με τον προσωπικό σου κωδικό. Στην συνέχεια, θα ενημερωθείς από εκπρόσωπο του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσεις για να πραγματοποιηθεί η αγορά, να επωφεληθείς από το μοναδικά χαμηλό επιτόκιο και να πάρεις το Δώρο σου. Τόσο απλά!

Βλέπεις, ο αυθεντικός χαρακτήρας ΜΙΝΙ δεν περιορίζεται μόνο στα μοντέλα. Αποτυπώνεται και στους ευρηματικούς τρόπους που βρίσκει η μάρκα για να επικοινωνεί με εσάς, τους ‘φίλους’ της. Μη χάνεις χρόνο λοιπόν. Κάνε τώρα δικό σου το νέο MINI Countryman, απόλαυσε το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού Spice και είσαι έτοιμος να αναζητήσεις την περιπέτεια στην πόλη και σε μακρινά ταξίδια.

**Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75).


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...