Tο παρασκήνιο πίσω από το ρεκόρ της AMG GT Black Series (video)

Η AMG GT Black Series είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Nurburgring και η Mercedes μας μεταφέρει το παρασκήνιο πίσω από το ρεκόρ στην «Πράσινη Κόλαση»

  • -
  • -

Πριν από μερικές εβδομάδες, η AMG GT Black Series έσπασε τα χρονόμετρα στην πίστα του Nurburgring και έγινε το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στη φημισμένη πίστα. Το γερμανικό supercar κατάφερε να ολοκληρώσει ένα γύρο στη διαδρομή των 20.6 χιλιομέτρων σε 6:43.616 και έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Η Mercedes-Benz μέσα από το επίσημο κανάλι της στο Youtube, μας προσφέρει τη δυνατότητα να δούμε τι συνέβη εκείνη την ημέρα στην πίστα και στα paddock του Nurburgring και φυσικά το παρασκήνιο πίσω από το ρεκόρ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΥΡΟ - ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ AMG GT BLACK SERIES

Παράλληλα, οι τεχνικοί της γερμανικής εταιρείας μιλούν για τις ρυθμίσεις που χρειάστηκε να γίνουν στο στήσιμο του αυτοκινήτου, αλλά και την επιλογή των ελαστικών. Μάλιστα, μπορούμε να μάθουμε τις διαφορές ανάμεσα στην AMG GT Black Series και τη θηριώδη AMG GT R, ενώ φυσικά από όσους μιλούν δεν θα μπορούσε να λείψει ο άνθρωπος που πραγματοποίησε το ρεκόρ, ο οδηγός της Mercedes-Benz, Maro Engel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...