Το Subaru Forester μπορεί να αποφεύγει τον τάρανδο; (video)

Ένα ψηλό SUV με ταξιδιάρικο χαρακτήρα πόσο σπορ και αποτελεσματικό μπορεί να είναι στις στροφές;

  • -
  • -

Το Subaru Forester είναι ένα ψηλό SUV και όχι ένα αυτοκίνητο επιδόσεων με σπορ χαρακτηριστικά. Ως τέτοιο αντιμετωπίζεται από τον κάτοχό του και κατά την οδήγηση. Ωστόσο, η δοκιμή αποφυγής ταράνδου, αντιπροσωπεύει ένα έκτακτο περιστατικό που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε οδηγό και αυτοκίνητο.

Έτσι, οι δοκιμαστές του km77 υπέβαλαν με τη σειρά του το Forest σε αυτό το τεστ, με το ιαπωνικό SUV να σημειώνει ένα αξιόλογο αποτέλεσμα. Όχι κατευθείαν, με την πρώτη φορά, αλλά αυτό όπως παραδέχθηκε ο δοκιμαστής οδηγός, οφείλονταν σε λάθος του.

Στο πρώτο πέρασμα λοιπόν και με 77 km/h το Forester επέδειξε άτσαλη αντίδραση, με τον οδηγό να αναλαμβάνει την ευθύνη, επισημαίνοντας ότι έκανε απότομη τιμονιά η οποία επηρέασε αρνητικά το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, με αποτέλεσμα να παρασύρει κάποιους κώνους.

Στο δεύτερο πέρασμα με ίδια ταχύτητα, αλλά πιο ήπιες κινήσεις από τον οδηγό, τα ηλεκτρονικά λειτούργησαν ευεργετικά και διαχειρίστηκαν καλύτερα το βάρος και τις κλίσεις του αμαξώματος, επιτρέποντας στο Forester να βγει αλώβητο και με επιτυχία, χωρίς σε αυτή την περίπτωση να ακουμπήσει κάποιον κώνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ SUBARU FORESTER e-BOXER

Σίγουρα δεν είναι ένα ευέλικτο αυτοκίνητο, ούτε άμεσο στις αντιδράσεις του, αλλά είναι ένα ασφαλές αυτοκίνητο, που με τον σωστό χειρισμό μπορεί να περάσει το τεστ. Δείτε παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί το Subaru Forester να περνάει τη δοκιμασία.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...