Lockdown: Τι sms στέλνω για μετακίνηση σε έκθεση αυτοκινήτου

Μάθε τι προβλέπει ο νόμος για την περίοδο του lockdown

  • -
  • -

Στα πλαίσια περιορισμού της πανδημίας του κορονοϊού, στις απολύτως απαραίτητες θα περιοριστούν οι μετακινήσεις από την Παρασκευή (13/11) μετά τις 21:00 έως και τις 5 το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα έντυπα και οι έξι κωδικοί που πρέπει να στέλνουμε για τις μετακινήσεις μας πριν από τις 9 το βράδυ ισχύουν, υπάρχουν όμως κάποιες απορίες των πολιτών σχετικά με αυτούς.

Μία από αυτές είναι ο κωδικός που πρέπει να στείλουμε σε περίπτωση που χρειαστεί να πάμε σε κάποια έκθεση αυτοκινήτου. Σε αυτή την περίπτωση στέλνουμε τον κωδικό «2» στο 13033, ο οποίος είναι για μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

Θυμίζουμε πως, για κάθε μετακίνηση που πραγματοποιούν οι πολίτες, πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο) ή το SMS επιβεβαίωσης, για να το επιδείξουν σε περίπτωση ελέγχου.

Για όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες που αφορούν τις μετακινήσεις μπορείτε να μπείτε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...