Σε πλήρη λειτουργία η Citroen στο lockdown

Οι εκθέσεις και τα συνεργεία της αντιπροσωπείας εξυπηρετούν κανονικά είτε φυσικά είτε με live chat, βίντεο κλήσεις και virtual ξεναγήσεις!

  • -
  • -

Μέσα στο δεύτερο lockdown που βιώνουμε, η Citroen παραμένει σε πλήρη λειτουργία με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών, με τις υπηρεσίες των πωλήσεων όσο και του After Sales να παραμένουν σε πλήρη λειτουργία. Οι πελάτες της γαλλικής εταιρείας μπορούν να ζήσουν μία νέα εμπειρία, με live chat και βίντεο κλήσεις, απλά με ένα κλικ στις εφαρμογές WhatsApp, Viber, Skype, Messenger. Μία virtual ξενάγηση σε μία από τις εκθέσεις Citroën, μιλώντας με αντιπρόσωπό, προσφέρει τη δυνατότητα γνωριμίας με τα νέα μοντέλα. Επίσης, θα μπορεί κανείς να πάρει προσφορά ή να κλείσει ραντεβού για test drive ή service μέσα από την δωρεάν εφαρμογή “MyCitroën”.

Παράλληλα, η Citroen έχει θέσει σε ισχύ από την πρώτη κιόλας στιγμή την παροχή καινοτόμων διαδικτυακών υπηρεσιών. Η εικονική διαμόρφωση οχήματος (configurator), δίνει τη δυνατότητα με πολύ απλά βήματα να επιλέξει κανείς το μοντέλο, τον εξοπλισμό, αλλά και τα ακριβή χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που τον ενδιαφέρει. Στη συνέχεια μπορεί να τα αποθηκεύσει και να απευθυνθεί στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Citroën σε όλη την Ελλάδα.

Oι υπηρεσίες After Sales παραμένουν σε πλήρη λειτουργία, η υπηρεσία Online Booking η οποία είναι διαθέσιμη είτε στην εφαρμογή για “MyCitroen” ή στην ειδική ενότητα στο website της Citroën, δίνει τη δυνατότητα να κλείσε κάποιος ραντεβού σε επίσημο συνεργείο Citroen εύκολα και γρήγορα μέσα από το Smartphone, το Tablet ή τον Υπολογιστή.

Η χρήση του website (Citroen Online Booking), καθώς και της εφαρμογής “MyCitroen” (διαθέσιμη στο Android Market και στο Apple Store), δίνει πρόσβαση στις κρατήσεις και τον προγραμματισμό των ραντεβού, προκειμένου να πραγματοποιηθεί συντήρηση ή κάποια επισκευή, κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων που αφορούν στην κυκλοφορία των πολιτών.

Η Citroen προσφέρει τους παραπάνω τρόπους επικοινωνίας και προγραμματισμού των ραντεβού για τακτική συντήρηση, επιθεώρηση, έλεγχο ή επισκευή του αυτοκινήτου, δίνοντας λύσεις σε κάθε ανάγκη μέσα στο πλαίσιο των μέτρων του περιορισμού των μετακινήσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...