Αρχίζει η παραγωγή της BMW Μ3 στο Μόναχο

Το γερμανικό σπορ μοντέλο αλλάζει αλλά παραμένει το ίδιο απολαυστικό στην οδήγηση

  • -
  • -

Αυτή την εβδομάδα άρχισε η σειρά παραγωγής της νέας BMW M3 στο εργοστάσιο του Μονάχου. 35 χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης BMW M3, η BMW M παρουσίασε την τελευταία γενιά των υψηλών επιδόσεων αυτοκινήτων της στην μεσαία κατηγορία το Σεπτέμβριο: τη νέα BMW M3 και την coupe M4.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παράγουμε τη νέα BMW M3 στο μητρικό εργοστάσιό μας», σχολίασε ο διευθυντής του εργοστασίου Robert Engelhorn. "Είναι ένα τόσο εμβληματικό αυτοκίνητο και έχει πολλούς θαυμαστές και μεταξύ της ομάδας μας στο εργοστάσιο».

Η άφιξη της νέας BMW M3 συμπληρώνει τη σειρά 3 Series στο εργοστάσιο του Μονάχου. Από την 3 Series Sedan και 3 Series Touring έως την M3, συμπεριλαμβανομένων όλων των υβριδικών βενζινοκινητήρων, βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων - όλα τα μοντέλα και οι παραλλαγές κίνησης κατασκευάζονται στην ίδια γραμμή.

«Η ενσωμάτωση του M3 πήγε απόλυτα ομαλά. Επωφεληθήκαμε από την τεράστια εμπειρία που αποκτήθηκε με τις προηγούμενες γενιές οχημάτων BMW M », εξήγησε ο Robert Engelhorn.

Η κυκλοφορία στην αγορά της νέας BMW M3 και της BMW M4 Coupe θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2021. Και τα δύο νέα μοντέλα BMW M τροφοδοτούνται από έναν 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα, τεχνολογίας M TwinPower Turbo,  με δύο διαφορετικά επίπεδα ισχύος. Μια μοναδική επιλογή στην κατηγορία είναι ότι τα σπορ αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης μπορούν να εξοπλιστούν με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν ένα 8τάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic και το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης M xDrive ως εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή κίνηση στους πίσω τροχούς. 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...