Το Ford Transit Connect προσφέρει την χαμηλότερη κατανάλωση στην κατηγορία του

Για πρώτη φορά διαθέσιμο και σε έκδοση με ωφέλιμο φορτίο 1 τόνου

  • -
  • -

Η Ford ανακοίνωσε σήμερα μία σειρά αναβαθμίσεων για το δημοφιλές Transit Connect, το οποίο προσφέρει τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου στην κατηγορία και, για πρώτη φορά, μια έκδοση με ωφέλιμο φορτίο 1 τόνου.

Η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση σημαίνει μείωση του κόστους καυσίμου για τους επαγγελματίες πελάτες, ενώ οι μικρότερες εκπομπές CO2 μεταφράζονται σε μείωση των βλαβερών αερίων που ευθύνονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Στην έκδοση L1 Trend, με τον κινητήρα πετρελαίου 1.5 Ecoblue, το Transit Connect καταναλώνει 4,1 l/100 km και εκπέμπει 109 g/km στον κύκλο NEDC ( 5,1 l/ 100 km και 134 g/km στο πρωτόκολλο WLTP). Ο συγκεκριμένος κινητήρας βγαίνει σε δύο εκδόσεις, 75 και 120 ίππων, ενώ συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Η Ford ανταποκρίθηκε άμεσα στις ανάγκες των πελατών για αύξηση της μεταφορικής ικανότητας του Transit Connect, βελτιώνοντας το ωφέλιμο φορτίο στα 982 kg – αύξηση 79 kg έναντι προηγούμενων εκδόσεων – χωρίς συμβιβασμούς στην ευελιξία ή την κατανάλωση καυσίμου. Η αναβάθμιση των συνδυασμών σε ζάντες και ελαστικά και η αφαίρεση του προαιρετικού διπλού καθίσματος συνοδηγού συνετέλεσαν στην αύξηση του ωφέλιμου φορτίου. Το διπλό κάθισμα συνοδηγού εξακολουθεί να διατίθεται προαιρετικά για τις εκδόσεις με χαμηλότερο ωφέλιμο φορτίο.

Οι αναβαθμίσεις ισχύουν για όλη την οικογένεια του Transit Connect, το οποίο αναμένεται στις εκθέσεις των εμπόρων της Ford από τα μέσα Νοεμβρίου.

back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...