Το έπαθλο του Young Creative Chevrolet 2010

Πορτογάλος Σπουδαστής οδήγησε στο Brands Hatch

  • -
  • -

Ο José Rocha, ένας 30χρονος Πορτογάλος σπουδαστής της σχολής εφαρμοσμένων τεχνών, οδήγησε τον αναγνωριστικό γύρο στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC) στο Brands Hatch της Βρετανίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το Chevrolet Spark που σχεδίασε ο José για το διαγωνισμό 2010 Young Creative Chevrolet ήταν το Leading car στον αγώνα. Σαν νικητής του Ευρωπαϊκού 1ου βραβείου στην κατηγορία Οπτικές Τέχνες ήταν προσκεκλημένος να περάσει δύο ολόκληρες ημέρες με την αγωνιστική ομάδα του WTCC και να δει το σχέδιό του αποτυπωμένο στο lead car των αγώνων του Brands Hatch.

Ο πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός τέχνης "Young Creative Chevrolet" που λανσαρίστηκε από τη Chevrolet Europe το 2007 διεξάγεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με σχολές εφαρμοσμένων τεχνών σε όλη την Ευρώπη. Υποστηρίζει ανερχόμενα νεαρά ταλέντα, ενθαρρύνοντας τους σπουδαστές να δουν τη Chevrolet από τη δική τους δημιουργική σκοπιά. Τη φετινή χρονιά, 135 σχολές από 20 Ευρωπαϊκές χώρες συμμετείχαν στις κατηγορίες Μόδα, Φωτογραφία, Οπτικές Τέχνες, Βίντεο και Μουσική.

Οι οδηγίες για την κατηγορία Οπτικών Τεχνών ήταν η επανασχεδίαση του εξωτερικού του Chevrolet Spark με τρόπο που να προβάλλει το πνεύμα του αυτοκινήτου και να διεγείρει το πλήθος. Το αυτοκίνητο με αποτυπωμένο το βραβευμένο σχέδιο εκτελεί χρέη lead car σε έναν αγώνα του WTCC.

Σε κάθε συμμετέχουσα χώρα, μία κριτική επιτροπή (με ειδικούς στον τομέα της τέχνης και άλλους) απονέμουν τρία βραβεία ανά κατηγορία. Όλοι οι νικητές του 1ου βραβείου των εθνικών διαγωνισμών συμμετέχουν αυτόματα στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, στον οποίο μία διεθνής επιτροπή τελικά επιλέγει τα καλύτερα τρία project σε κάθε κατηγορία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο www.youngcreativechevrolet.com.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...