Αττική: Porsche της Αστυνομίας καταδιώκει BMW – Δείτε το video

Το μαύρο Porsche Cayenne ανήκει στην Αστυνομία και κινείται συνήθως σε συγκεκριμένη περιοχή της Αττικής. Πρόσφατα, καταδίωξε τον οδηγό μιας BMW.

  • -
  • -

Το τελευταίο διάστημα η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποιεί συντονισμένες εξορμήσεις σε διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου, για την αντιμετώπιση–πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων και άλλων παραβατικών συμπεριφορών.

Οι έλεγχοι γίνονται κυρίως τις βραδινές ώρες και τα οχήματα που έχει η Αστυνομία στα χέρια της, είναι από Mercedes AMG, έως Porsche Cayenne και Audi S3. Δεν πρόκειται για κλασικά περιπολικά, αλλά για πανίσχυρα ΙΧ που φέρουν συμβατικές πινακίδες και στόχο έχουν να εντοπίζουν και να καταδιώκουν όσους λαμβάνουν μέρος σε κόντρες ή αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες.

porsche

Μια από τις περιοχές που επιχειρούν τα κλιμάκια αφανούς αστυνόμευσης με τα πανίσχυρα αυτοκίνητά τους είναι και τα Λιμανάκια. Όποιος εντοπίζεται να λαμβάνει μέρος σε αυτοσχέδιους αγώνες και γενικά για επίδειξη ικανότητας κατά την οδήγηση στον παραλιακό δρόμο, διακινδυνεύει να λάβει πολύ υψηλά πρόστιμα και ποινές.

Περιπολικό και μηχανές ακολουθούν την Cayenne

Πρόσφατα, όπως βλέπουμε στο video που δημοσιεύτηκε στα social media από το προφίλ car.jackals, η μαύρη Porsche Cayenne της Αστυνομίας βγαίνει από το γνωστό πάρκινγκ στα Λιμανάκια και αρχίζει να καταδιώκει μια ασημί BMW Σειρά 3, της οποίας ο οδηγός είχε προβεί σε παραβατικές συμπεριφορές.

Δείτε ακόμη: Επέστρεψε η ομάδα Σίγμα στην Ελλάδα ; Δείτε τα 9 υπεραυτοκίνητα της Αστυνομίας

Επίσης, δύο μηχανές της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων κι ένα περιπολικό τύπου Nissan Qashqai ακολουθούν την Cayenne, καταδιώκοντας τη BMW. Λίγα λεπτά αργότερα, η αστυνομία ακινητοποιεί τον οδηγό και ένα από τα όργανα της Τάξης ακούγεται να λέει: «Τι νομίζεις ότι κάνεις»;

Για ποιες παραβάσεις ακριβώς βεβαίωσαν κλήση και ποιες ποινές επέβαλλαν στον οδηγό της 3άρας, δεν  γνωρίζουμε.  

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...