Το teaser του νέου Volkswagen Golf R (video)

Με ένα μικρό βίντεο, η Volkswagen ανακοίνωσε την ημερομηνία της παρουσίασης της έκδοσης «R» της 8ης γενιάς του Golf, το οποίο αναμένεται να είναι το ισχυρότερο στην ιστορία

  • -
  • -

Πριν από μερικές μέρες, η Volkswagen παρουσίασε την έκδοση Clubsport του Golf GTI. Πριν ακόμα προλάβει να… πέσει η σκόνη, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έσπευσε να ανακοινώσει με ένα teaser στην επίσημη σελίδα των μοντέλων «R» στο Instagram, την ημερομηνία της παρουσίασης της ομώνυμης έκδοσης στο αμάξωμα του Golf 8ης γενιάς. Το νέο Golf R θα δει τα φώτα της δημοσιότητας στις 4 Νοεμβρίου και οι άνθρωποι της Volkswagen δεν ήταν αποκαλυπτικοί στο μικρής διάρκειας βίντεο.


Κάτι αντίστοιχο έχουν καταφέρει όσον αφορά και τις προδιαγραφές του, αφού τίποτα δεν έχει διαρρεύσει αναφορικά με την κινητήρια μονάδα και τα μηχανικά του μέρη. Το μόνο που διέψευσαν κατηγορηματικά οι άνθρωποι της Volkswagen είναι τη φήμη που ήθελε το κορυφαίο Golf να εφοδιάζεται με τον πεντακύλινδρο κινητήρα του Group που συναντάμε σε μοντέλα της Audi. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εφοδιάζεται με το υπετροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο σύνολο της Volkswagen, που αναμένεται να προσφέρεται στην ισχυρότερη εκδοχή της ιστορίας του. Φυσικά, η κίνηση θα μεταφέρεται στο δρόμο και από τους τέσσερις τροχούς, ενώ θα συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων. Σίγουρα, περισσότερα θα μάθουμε στις 4 Νοεμβρίου μετά την επίσημη παρουσίαση του και τις σχετικές ανακοινώσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...