Πως θα σας φαινόταν ένα γιλέκο από… αερόσακο;

Δείτε την... ιδιαίτερη collection Re:Style 2020 της Hyundai με προϊόντα από υλικά αυτοκινήτων πριν τη διαδικασία διάλυσης τους!

  • -
  • -

Το 2019 η Hyundai Motor είχε παρουσίασε μία σειρά από προϊόντα, τα οποία και είχαν κατασκευαστεί από υλικά που προέρχονταν από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα είδος ανακύκλωσης υλικών από αυτοκίνητα που οδεύουν προς διάλυση. Σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους και σχεδιαστές, προέκυψαν εμπορεύσιμα ρούχα, κοσμήματα και πολλά ακόμα προϊόντα. Η επιτυχία που γνώρισε το εγχείρημα πέρσι, είχε σαν αποτέλεσμα η Hyundai να παρουσιάσει τη… νεότερη collection, την Re:Style 2020. Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία φέτος είναι οι Alighieri, E.L.V Denim, Public School, pushBUTTON, Richard Quinn και η Rosie Assoulin.

Η διάθεση των προϊόντων θα ξεκινήσει αποκλειστικά από τα καταστήματα Selfridges στο Λονδίνο, αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας των καταστημάτων προσφέροντας μία ποικιλία προϊόντων όπως κοσμήματα, σακάκια, γιλέκα, τσάντες και διάφορα άλλα ρούχα. Για παράδειγμα, για την δημιουργία των παραπάνω προϊόντων έχουν χρησιμοποιηθεί ζώνες ασφαλείας, τζάμια, υφάσματα και δέρμα καθισμάτων, αερόσακοι, μέχρι και τα πατάκια των αυτοκινήτων!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...