To Ford EcoSport σε έκδοση Active

Να πώς διατηρείς το ενδιαφέρον για ένα μοντέλο που ασφυκτιά κάτω από το Puma

  • -
  • -

Η οικογένεια Active θα αποκτήσει σύντομα ένα ακόμη μέλος μέσα στην οικογένεια της Ford. Βλέποντας το ενδιαφέρον του κοινού για τις «ανήσυχες» εκδόσεις που απευθύνονται σε όσους είναι ενεργοί με δραστηριότητες υπαίθρου ή απλά τους αρέσουν οι εκδρομές, η αμερικάνικη μάρκα αποφάσισε να δημιουργήσει το EcoSport Active.

Το Fiesta Active μετρά πάνω από 55.000 ταξινομήσεις από το λανσάρισμά του το 2018 έως σήμερα, ενώ και 1 στα 5 Focus που πωλήθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2020 ήταν Active. Το μικρό SUV θα κυκλοφορήσει λοιπόν και ως Active, με την πρώτη teaser φωτογραφία να συνοδεύει το δελτίο Τύπου της Ford.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ FORD FOCUS ACTIVE

Το EcoSport Active (το λανσάρισμά του θα γίνει στις αρχές Νοεμβρίου) φέρει στιλιστικές λεπτομέρειες τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα των επιβατών. Πέρα από τα πλαστικά προστατευτικά, έχει αυξηθεί η απόσταση από το έδαφος, ώστε να περνά πιο εύκολα από δύσβατα σημεία.

Τρία κύρια επίπεδα εξοπλισμού

Η γκάμα της Ford θα κυκλοφορεί στις εκδόσεις ST-Line για όσους τους αρέσει η σπορ εμφάνιση, Titanium με έμφαση στην πολυτέλεια και την άνεση και Active για αυτούς που λατρεύουν την περιπέτεια. Σε ορισμένα μοντέλα – όπως το Fiesta και το Focus – θα είναι διαθέσιμες και οι κορυφαίες εκδόσεις X series και Vignale.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...