GOCAR Magazine 82: Hybrid Attack

Ένα τεύχος γεμάτο τεχνολογία και δοκιμές νέων υβριδικών και όχι μόνο μοντέλων. Απολαύστε το!

  • -
  • -

Ο εξηλεκτρισμός των μοντέλων από τις αυτοκινητοβιομηχανίες έχει φέρει στο προσκήνιο πολλές προτάσεις με σύγχρονη τεχνολογία. Σε νέο τεύχος GOCAR Magazine 82 σας παρουσιάζουμε τις νέες τεχνολογίες και τις κατηγορίες των υβριδικών και δοκιμάζουμε ό,τι νεότερο κυκλοφόρησε.

Στο προσκήνιο το νέο Suzuki Swift 1.2 Hybrid, που εντυπωσιάζει με την οικονομία που προσφέρει, συνδυάζοντας την τεχνολογία με τη νεανική αισθητική. Παράλληλα κάνουμε τις μετακινήσεις μας για μία εβδομάδα, αξιοποιώντας την ηλεκτρική ενέργεια του νέου plug-in hybrid, Volvo XC40 Recharge.

Δοκιμάζουμε το νέο Audi A3 Sportback MHEV και το Ford Fiesta Hybrid, αμφότερα με ήπια υβριδική τεχνολογία, αλλά και το πολυαναμενόμενο Toyota Yaris Hybrid. Από τα χέρια μας πέρασε για δοκιμή και το ανανεωμένο και φρέσκο σε σχεδίαση, με απαράμιλλο γαλλικό στιλ, Citroen C3.

Μέσα στο πλήθος υβριδικών ξεχώρισε και δεν κρύβουμε ότι μας ξελόγιασε η νέα Mercedes-AMG A 45 S, η οποία δεν πρέπει να έμεινε καθόλου παρκαρισμένη, αφού το κλειδί άλλαζε από χέρι σε χέρι. Από την άλλη το Jeep Compass με τον μικρό τούρμπο κινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο παίζει δυνατά μπάλα στην πιο εμπορική κατηγορία, ενώ τις καρδιές μας έκλεψε και το Nissan Micra, με το οποίο συμβιώσαμε για αρκετό καιρό σε μια μακράς διαρκείας δοκιμή.

Παράλληλα, παρουσιάζουμε το ανανεωμένο MINI Countryman που έγινε πιο ελκυστικό και προσιτό, αλλά και το εντελώς νέο Dacia Sandero και Sandero Stepway που άλλαξε εκ βάθρων. Στη λογική του εξηλεκτρισμού μπήκε και η Range Rover που αποκάλυψε το νέο Velar με ανάλογη τεχνολογία.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #82 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TEST

Audi A3 Sportback 35 TFSI MHEV

Citroen C3 1.2 PureTech 110

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Hybrid

Jeep Compass 1.3T auto

Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

Nissan Micra 1.0T

Suzuki Swift 1.2 Hybrid

Toyota Yaris 1.5 Hybrid

Volvo XC40 Recharge

TREND CAR

Dacia Sandero & Sandero Stepway

Jeep Wrangler 4xe

Lucid Air

Mercedes-Benz S-Class

MINI Countryman

Porsche Panamera Turbo S

Range Rover Velar

Rolls-Royce Ghost

ΘΕΜΑΤΑ

Αφιέρωμα Ferrari F1

Αφιέρωμα Υβριδικά

Supercars crash

Ρεπορτάζ στο Κέντρο Διαχείρισης κυκλοφορίας

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...