Η Nissan παραδίδει 10 αμιγώς ηλεκτρικά φορτηγά e-NV200 στην Telefónica

Έως και 301 km σε συνθήκες πόλης, με μία μόνο φόρτιση

  • -
  • -

Η Nissan παρέδωσε πρόσφατα 10 e-NV200 αμιγώς ηλεκτρικά φορτηγά στον ισπανικό κολοσσό τηλεπικοινωνιών Telefónica, προκειμένου οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης της τελευταίας, να πραγματοποιούν δρομολόγια με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Στην τελετή απονομής των βραβείων παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Alberto Viñas, επικεφαλής του στόλου οχημάτων  της Telefónica, ο Leandro Rivas από τη Nissan και  ο Rafael Vidal Εμπορικός Διευθυντής της Arval. Η Telefónica,  με την ενσωμάτωση των αμιγώς ηλεκτρικών e-NV200 στον στόλο των οχημάτων της, σκοπεύει να ενισχύσει το θετικό περιβαλλοντικό της αποτύπωμα,  στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την μετάβαση στη βιώσιμη κινητικότητα. Εξάλλου, ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα, αντιλαμβάνονται τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και τα πλεονεκτήματα της γκάμας των ηλεκτρικών μοντέλων της Nissan.

Αντικατοπτρίζοντας με μεγάλη ακρίβεια τις  πραγματικές συνθήκες οδήγησης,  το αναβαθμισμένο Nissan e-NV200 με την μπαταρία των 40 KWh υποβλήθηκε σε δοκιμές WLTP, επιτρέποντας στους οδηγούς του  να διανύσουν από 200 χλμ σε συνδυασμένο κύκλο οδήγησης, έως και 301 χλμ. σε συνθήκες πόλης, με μία μόνο φόρτιση.  Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση της ακτίνας οδήγησης άνω του 60%,  σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά και επιτρέπει στους οδηγούς να οδηγούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έχοντας τη δυνατότητα να συνδεθούν με το εκτεταμένο Ευρωπαϊκό δίκτυο Ταχείας Φόρτισης CHAdeMO. Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία μπαταριών με το νέο  Nissan LEAF και χωρίς να έχει αυξηθεί το μέγεθος της μπαταρίας, οι πελάτες του e-NV200 δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν κανένα συμβιβασμό στο χώρο ή τη χωρητικότητα του φορτίου.

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις έχουν στη διάθεσή τους για να επιλέξουν δύο εκδόσεις : το e-NV200 van και το e-NV200 Evalia. Και οι δύο διαθέτουν ένα ευπροσάρμοστο εσωτερικό που επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώνουν τον χώρο και τα καθίσματα, με βάση τις ανάγκες τους. Το ηλεκτροκίνητο  φορτηγό e-NV200 είναι εύκολο να φορτωθεί, καθώς το δάπεδο της καρότσας απέχει  μόλις 52 εκατοστά από το έδαφος.

Το 100% ηλεκτροκίνητο φορτηγό  Nissan e-NV200 έχει χώρο φορτίου 4,2m³, αρκετό για να χωρέσει δύο παλέτες ή φορτίο μέχρι 701kg. Με το ευρύ άνοιγμα στις πίσω πόρτες, όπως και με τις συρόμενες πλευρικές, η φόρτωση είναι γρήγορη και εύκολη. Το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί επίσης να αναδιπλωθεί  για τη δημιουργία ενός πρακτικού γραφείου, ενώ οι εύχρηστοι αποθηκευτικοί χώροι είναι άφθονοι και σε κοντινή απόσταση από το κάθισμα του οδηγού.

Για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να μετακινήσουν τους επιβάτες ή πλήρωμα, το e-NV200 Evalia με έως και 7 θέσεις, αποτελεί την ιδανική επιλογή. Χάρη στα έξυπνα σπονδυλωτά καθίσματα,  υπάρχει πλεονάζων  χώρος για αποσκευές ή εργαλεία.

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, e-NV200 και e-EVALIA που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.)  με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την Ηλεκτροκίνηση.

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, e-NV200 και e-EVALIA που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.)  με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την Ηλεκτροκίνηση.

telefonica

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...