Ο Kubica τέρμα γκάζι με μία BMW M4 στο Nurburgring! (video)

Η τέχνη δεν ξεχνιέται! Ο Robert Kubica ξεδιπλώνει το ατόφιο ταλέντο του στην πίστα του Nurburgring πίσω από το τιμόνι μίας BMW M4

  • -
  • -

Ο Robert Kubica θεωρείται ένα από τα ατόφια ταλέντα που πέρασαν από το χώρο της Formula 1. Ο Πολωνός πιλότος θα μπορούσε να γράψει ιστορία, αν το 2011 δεν είχε ένα τρομακτικό ατύχημα σε έναν αγώνα Ράλι του ιταλικού Πρωταθλήματος, όταν και συμμετείχε για προσωπική του ευχαρίστηση με ένα Skoda Fabia S2000. Μετά από εκείνο το σοκαριστικό ατύχημα, ο Kubica αντιμετώπισε σοβαρά κινητικά προβλήματα, με σημαντικότερο τον τραυματισμό στο δεξί του χέρι. Αυτός ήταν ουσιαστικά που του στέρησε τη δυνατότητα να κάνει καριέρα στη Formula 1.

Βέβαια, το συγκεκριμένο γεγονός δεν αναιρεί πως πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο, που σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να το αποδεικνύει. Όπως για παράδειγμα στο παρακάτω βίντεο, πίσω από το τιμόνι μίας ειδικά διαμορφωμένης BMW M4. Με το γνωστό Youtuber Misha Charoudin στο δεξί του μπάκετ να βιντεοσκοπεί, ο Kubica πραγματοποιεί επίδειξη των δυνατότητων του, αφήνοντας μας για ακόμα μία φορά άφωνους. Δείτε το βίντεο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...