Η αστυνομία έπιασε ένα Tesla Model S να πηγαίνει με 150 km/h στον αυτόματο, ενώ ο οδηγός κοιμόταν

Μόλις το περιπολικό άναψε τον φάρο πίσω από το Tesla, ο αυτόματος πιλότος επιτάχυνε!

  • -
  • -

Δυστυχώς, έχουμε δει ουκ’ ολίγες φορές οδηγούς Tesla να κάνουν τρελά πράγματα πίσω από το τιμόνι. Από ιπτάμενα, σε υποβρύχια και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Έτσι ερχόμαστε σε ακόμα ένα συμβάν, το οποίο έλαβε μέρος στον Καναδά.

Σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, η ιστορία ξεκίνησε όταν έλαβαν παράπονα για ένα όχημα το οποίο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Όχι τόσο ασυνήθιστο, μέχρι να γίνει αναφορά στις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης περίπτωσης. Το όχημα κινούταν με ταχύτητα άνω των 140 km/h, ενώ και οι δύο μπροστινές θέσεις φαινόντουσαν να είναι τελείως ξαπλωμένες πίσω. Ο λόγος που τα καθίσματα βρισκόντουσαν σε αυτή την θέση, παραδόξως είναι διότι οι δύο επιβάτες κοιμόντουσαν!

Όταν ένας αστυνομικός κατάφερε να εντοπίσει το όχημα και να φτάσει πίσω του, μόλις άναψε τον φάρο, το Tesla επιτάχυνε αυτόματα, φτάνοντας τα 150 km/h. Στην συνέχεια, αφού μπόρεσε να ακινητοποιήσει το όχημα, ανακάλυψε πως πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ένας 20χρονος νεαρός, οποίος αρχικά έλαβε πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για 24 ώρες.

Για κακή του τύχη όμως το θέμα δεν έληξε εκεί, καθώς η υπόθεση θα εκδικαστεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο, με τον οδηγό του Tesla να έρχεται αντιμέτωπος πιθανότατα με έως και 5 χρόνια φυλάκισης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...