Έρχονται οι εκδόσεις Type R και Spider του Honda NSX

Αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021

  • -
  • -

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στον ιαπωνικό Τύπο, η Honda ετοιμάζει την ανοιχτή έκδοση του NSX, αλλά και την πιο σκληροπυρηνική Type R. Το υβριδικό supercar από την Ιαπωνία μετρά ήδη τέσσερα χρόνια στην αγορά και μάλλον είναι σχετικά αργά για την παρουσίαση των υπόλοιπων εκδόσεων του μοντέλου, αλλά σίγουρα είναι ευπρόσδεκτες.

Όπως παρουσιάζουν τα ρεπορτάζ η άγρια έκδοση του NSX με τα διακριτικά Type R θα είναι ισχυρότερη κατά 70 ίππους φτάνοντας τώρα τους 650 συνολικά, ενώ αυξημένη αναμένεται να είναι και η ροπή, ίσως όχι στο βαθμό της ισχύος.

Σε κάθε περίπτωση, για την κίνηση θα συνεχίζουν να φροντίζουν ο θερμικός V6 κινητήρας των 3,5 λίτρων σε συνεργασία με τα τρία ηλεκτρικά μοτέρ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για επιπλέον βελτιώσεις στο Type R που αφορούν τη μείωση βάρους.

Επιπλέον, αναμένεται να βελτιωθεί και η αεροδυναμική με πιο επιθετικό πακέτο, τα φρένα να γίνουν πιο ισχυρά και το πλαίσιο να δεχθεί ρυθμίσεις για πιο σπορ συμπεριφορά.

Η παρουσίαση του Honda NSX Type R αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο του 2021, ενώ λίγους μήνες μετά τον Δεκέμβριο θα γίνει και η αποκάλυψη της Spider εκδοχής του. Φωτογραφίες δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, με αυτές του άρθρου να αφορούν το μοντέλο παραγωγής.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...