Στην κυκλοφορία το προσεχές Σάββατο ο παράδρομος της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας

Τη διαβεβαίωση αυτή αναφέρει ο Δήμος Διονύσου ότι έλαβε από την Περιφέρεια Αττικής

  • -
  • -

Κυκλοφοριακή ανάσα αναμένεται να δώσει η ολοκλήρωση των εργασιών στον παράδρομο της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, από τον κόμβο Κρυονερίου μέχρι τον κόμβο Αφιδνών – Καπανδριτίου.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Διονύσου, ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης έλαβε τη διαβεβαίωση από την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Τεχνικών Έργων Ε. Κοσμίδη καθώς και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών Π. Καρυώτη ότι το έργο ανακατασκευής του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο τμήμα θα ολοκληρωθεί σύντομα και ο δρόμος δοθεί στην κυκλοφορία μέσα στις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, έως και την Πέμπτη 17/9 θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες διαγράμμισης στον Παράδρομο, προκειμένου το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου να ρυθμιστεί η λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη, σε συνεννόηση με τη Νέα Οδό και από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας να δοθεί σε κυκλοφορία στους οδηγούς.

Το εν λόγω έργο της Περιφέρειας Αττικής άρχισε τον περασμένο Μάρτιο και αφορά σε εργασίες οδοποιίας, σταθεροποίησης οδικού δικτύου, κατασκευής στηθαίων και πασσαλοστήριξης καθώς και φρεατίων απορροής ομβρίων.

Η ταλαιπωρία κατοίκων και οδηγών ήταν μεγάλη όλο αυτό το διάστημα, ενώ τίθεται και θέμα οδικής ασφάλειας, καθώς η κυκλοφορία εκτρέπεται στη Λεωφόρο Τραπεζούντος, όπου υπάρχουν σχολικές μονάδες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...