Supercars που “φονεύθηκαν” από ποδοσφαιρικά χέρια (Part 2)

Δεν είναι μόνο οι Ronaldo, Aguero και Coman

  • -
  • -

Όταν κολυμπάς σε έναν ωκεανό χρημάτων, δύσκολα δεν θα κατέχεις τουλάχιστον ένα supercar. Τα πολυτελή αυτοκίνητα είναι ιδιαίτερα αγαπητά στον απαστράπτοντα πλανήτη του ποδοσφαίρου, με πολλούς αστέρες να τα επιλέγουν για τις βόλτες τους. Δεν είναι λίγες, όμως, οι φορές που πάτησαν το γκάζι… λίγο παραπάνω κάνοντάς τα σμπαράλια.

Πριν λίγες εβδομάδες το GOCAR σας παρουσίασε μια τετραμελή λίστα γνωστών ποδοσφαιριστών που κουβαλάνε τη… στάμπα του “φονιά” ενός hypercar. Η λίστα, ωστόσο, δεν ξεκινά και τελειώνει με αυτούς. Ως εκ τούτου αναζητήσαμε και εντοπίσαμε περισσότερους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PART 1 ΕΔΩ (RONALDO, AGUERO,COMAN)

Andrey Yeshchenko Nissan GT-R


Το σκληροπυρηνικό, εμβληματικό μοντέλο, ομολογουμένως, ξυπνάει τα ένστικτα. Όταν, όμως, κάθεσαι πίσω από το τιμόνι του, πρέπει να τα δαμάσεις. Κάτι τέτοιο δεν έπραξε 5 χρόνια πριν ο Ρώσος Yeshchenko, ο οποίος υπό την επήρεια αλκοόλ, ανέπτυξε ταχύτητα 170 km/h, μ’ αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω σε στύλο.

Sergio Romero Lamborghini


Ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Sergio Romero, βγήκε αλώβητος από τη Lamborghini του όταν έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε στηθαία ασφαλείας, ενώ κατευθυνόταν προς τις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Την ίδια τύχη, ωστόσο, δεν είχε και το supercar του.

Mario Balotelli Audi R8


Κατά καιρούς, ο “Super Mario” έχει δεχθεί έντονη κριτική για το εγωκεντρικό στιλ παιχνιδιού του, απόρροια του ιδιαίτερου χαρακτήρα του. Την «τρέλα» του πλήρωσε και εκτός γηπέδων και συγκεκριμένα στον δρόμο, όταν πριν 10 χρόνια διέλυσε το μπροστινό μέρος ενός Audi R8.

Nicklas Bendtner Aston Martin


Τρεμάμενος και σοκαρισμένος βγήκε ο Δανός striker από την σμπαραλιασμένη Aston Martin του, όταν έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δέντρο. Το συμβάν εκτυλίχθηκε το 2009, όταν ο Bendtner αγωνιζόταν στην Άρσεναλ. Για καλή του τύχη πέρα από το σοκ, αποκόμισε μόλις κάποιους μικροτραυματισμούς.

Pape Souare – Mercedes-Benz G63 AMG


Με εξάμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους πλήρωσε πριν 3 χρόνια ο 30χρονος σήμερα Σενεγαλέζος Pape Souare, την απόφασή του να επιδείξει ανευθυνότητα πίσω από το τιμόνι. Ο τραυματισμός του ήταν ιδιαίτερα σοβαρός, ενώ τα πράγματα θα ήταν χειρότερα αν επέβαινε σε ένα διαφορετικό όχημα από τη Mercedes-Benz G63 AMG.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...