Ronaldo, Aguero, Coman: Όταν οι ‘αστέρες’ σμπαραλιάζουν τα supercars τους

Δείτε τι αυτοκίνητα «φονεύθηκαν» από… ποδοσφαιρικά χέρια

  • -
  • -

Βρίσκεσαι στην “ελίτ” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και κολυμπάς σε έναν ωκεανό χρημάτων; Πώς θα ξοδέψεις τον διαστημικό μισθό σου;

Την απάντηση δίνουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιρικοί “αστέρες” μέσω της αγοράς μοναδικών αυτοκινήτων που οι εμείς, οι υπόλοιποι… κοινοί θνητοί τα βλέπουμε μόνο σε φωτογραφίες.

Βέβαια, η απόκτηση ενός “τετράτροχου υπερόπλου” από τους μάγους των γηπέδων δεν σημαίνει πως διακατέχονται από το ίδιο ταλέντο στην οδήγηση. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που έχουμε καταστεί μάρτυρες του… οδυνηρού τέλους πολλών supercars, ευχόμενοι να τα είχαμε στα δικό μας γκαράζ.

Η ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ LIONEL MESSI

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που φέρουν την… στάμπα της καταστροφής ενός αυτοκινήτου βρίσκονται οι Cristano Ronaldo, Kingsley Coman και Kun Aguero.

Cristiano Ronaldo


"Άγιο" φαίνεται πως είχε 11 χρόνια πριν ο Πορτογάλος superstar, όπως διακρίνεται από τις εικόνες της σμπαραλιασμένης του Ferrari. To συμβάν εκτυλίχθηκε σε δρόμο του Μάντσεστερ όταν άνηκε ακόμη στις τάξεις των «Κόκκινων Διαβόλων».

Kun Aguero


Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν οι μόνοι που ανησύχησαν για την υγεία ενός ποδοσφαιριστή τους, μιας και το ίδιο έμελλε να βιώσουν 10 χρόνια μετά (2019) και οι οπαδοί της «μισητής» Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αργεντινός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου καθώς κατευθυνόταν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό.

Kingsley Coman


Άσχημη εμπειρία βίωσε και ο άνθρωπος του φετινού τελικού του Champions League, Kingsley Coman, όταν τον Δεκέμβριο του 2018 καρφώθηκε σε στηθαίο ασφαλείας. Αυτός μπορεί να βγήκε αλώβητος, όχι όμως και η McLaren 720S η οποία αχρηστεύτηκε εντελώς.

Diafra Sakho


Από ποδοσφαιρικά… χέρια φονεύθηκε και μία Lamborghini Huracan. «Ένοχος» κρίνεται ο 30χρονος σήμερα πρώην άσος της Γουέστ Χαμ Diafra Sakho, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2016 την… στούκαρε σε μια μονοκατοικία αξίας ενός εκατ. ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...