Προσφορά 700 εκατομμυρίων λιρών έκανε η Ineos, για εξαγορά της Mercedes F1 Team!

Από χορηγός, ιδιοκτήτης σκοπεύει να γίνει η γνωστή εταιρία χημικών

  • -
  • -

Στις αρχές του έτους η γνωστή βρετανική εταιρία χημικών, Ineos, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αγωνιστική ομάδα της Mercedes, ύψους 100 εκατομμυρίων λιρών (108 εκατομμύρια ευρώ). Σύμφωνα με τα μεγάλα... κεφάλια των δύο εταιριών, Jim Ratcliffe και Toto Wolff, πρόκειται για «συνεργασία» και όχι για «χορηγία», όπως είπαν χαρακτηριστικά, αν και τώρα όλα δείχνουν ότι η «συνεργασία» μπορεί να εξελιχθεί σε κανονική εξαγορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η INEOS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ DEFENDER


Σύμφωνα με την Daily Mail, στα σκαριά βρίσκεται συμφωνία για αγορά του 70% των μετοχών της γερμανικής ομάδας από την βρετανική Ineos.

Αν και φήμες θέλουν την άκρως επιτυχημένη Mercedes F1 Team, να απομακρύνεται από τον κόσμο της Formula 1, μιας και δεν έχουν κάτι άλλο να πετύχουν, η ίδια η ομάδα τις διαψεύδει, ενώ έχει υπογραφεί η νέα συμφωνία Concorde, που σφραγίζει το μέλλον τους στους αγώνες τουλάχιστον μέχρι το 2025. Τα τελευταία νέα όμως μπορεί να υποδηλώνουν πως, η ομάδα θα λειτουργεί με νέα ονομασία, αλλά από την ίδια βάση, στο Brackley, μιας και η Daimler θα διατηρήσει το 30% των συνολικών μετοχών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...