INEOS Grenadier prototype: Η εκσυγχρονισμένη εκδοχή του κλασικού Defender

Έδωσε το παρόν στο Concours of Elegance - Μαζί του οι θρύλοι της off-road κατηγορίας

  • -
  • -

Στις 4-6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η έκθεση Concours of Elegance, στους κήπους του Παλατιού του Hampton και η INEOS Automotive έδωσε το παρόν. Αν και η INEOS δραστηριοποιείται στην χημική βιομηχανία και έως τώρα οι φίλοι του αυτοκινήτου μπορεί να την είχαν γνωρίσει μόνο ως χορηγό της επιτυχημένης ομάδας Mercedes F1 Team, το νέο αυτοκινητιστικό τμήμα της εταιρίας, έρχεται για να το αλλάξει αυτό.

Το πρώτο πρωτότυπο του μοντέλου Grenadier προβλήθηκε στο Concours of Elegance, το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρέα με θρύλους της off-road κατηγορίας. Πρόκειται για την σύγχρονη εκδοχή του σκληροτράχηλου κλασικού Defender, η ιδέα του οποίου προέκυψε σε μία ομώνυμη pub του Λονδίνου από τον ιδρυτή της INEOS, Jim Ratcliffe.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ DEFENDER 110 2.0 D

Παρέα στο πρωτότυπο της νεοσύστατης εταιρίας έκαναν οχήματα όπως το πρώτο Land Rover παραγωγής, το οποίο πρόσφατα αναπαλαιώθηκε. Ακόμα στο περίπτερο μπορούσε να βρει κανείς, ένα πλήρως αναπαλαιωμένο Toyota FJ40 του 1980, ένα Willys Jeep του ’44, το οποίο μάλιστα χρησιμοποιήθηκε από το Αμερικάνικο Ναυτικό στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως και ένα κλασικό Mercedes-Benz G-Wagen του 1988.

ineos-grenadier

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...