Τι ιδιαίτερο έχουν τα ελαστικά του νέου Volkswagen Golf;

Φοράει τα Turanza Eco της Bridgestone

  • -
  • -
Τι ιδιαίτερο έχουν τα ελαστικά του νέου Volkswagen Golf;
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από την πρωτοποριακή τεχνολογία ελαστικών ελαφριάς κατασκευής ENLITEN, η οποία είναι διαθέσιμη στα ελαστικά Turanza Eco της Bridgestone επωφελείται το Volkswagen Golf όγδοης γενιάς. Τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά Turanza Eco με την τεχνολογία ENLITEN έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη δυναμική οδήγηση του Golf 8.

Xάρη στην κατασκευή τους, προσφέρουν σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη, ενώ παράλληλα βελτιώνεται ο χειρισμός του οχήματος και η δυναμική της οδήγησης μέσω της μειωμένης περιστρεφόμενης μάζας. Ειδικότερα, το θετικό περιβαλλοντικό πρόσημο επιτυγχάνεται μέσω της χαμηλής αντίστασης κύλισης (σημαντική απόδοση καυσίμου), ενώ για την κατασκευή τους απαιτούνται έως και 20% λιγότερες πρώτες ύλες.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ VOLKSWAGEN GOLF 1.5 eTSI 150 PS

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση ότι η τεχνολογία ENLITEN παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ID.3 της Volkswagen, το γεγονός αυτό σηματοδοτεί ένα ακόμη ορόσημο στη μακροχρόνια συνεργασία της Bridgestone και της Volkswagen.

Τα ελαστικά Turanza Eco με την τεχνολογία ENLITEN επιτυγχάνουν την καλύτερη στην κατηγορία τους βαθμολογία «Α» στην Ευρωπαϊκή ετικέτα, στον τομέα αντίστασης κύλισης και ακόμα περισσότερο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ID.3;

Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά
Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του εξειδικευμένου ελαστικού είναι ότι επιτρέπει τον βελτιωμένο χειρισμό του οχήματος. Αυτό οφείλεται στην συνέργεια μεταξύ των μοναδικών υλικών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία της τεχνολογίας ENLITEN και μιας νέας διαδικασίας ανάμιξης που έχει βελτιώσει την απόδοση της σύνθεσης γόμας της τεχνολογίας κατά της φθοράς, χωρίς συμβιβασμούς στην πρόσφυση. Ο συνδυασμός της κοιλότητας και του αμιγώς 3D σχεδιασμού του πέλματος του ελαστικού μεγιστοποιεί την απόδοση στο βρεγμένο και αυτή κατά της φθοράς.

Έτσι διασφαλίζεται ότι τα ελαστικά Turanza Eco με την τεχνολογία ENLITEN παρέχουν απόδοση πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα που επιτυγχάνει βαθμολογία «Β» στην Ευρωπαϊκή ετικέτα, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση κατά της φθοράς. Αυτά τα θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βελτιώσουν τον χειρισμό του Volkswagen Golf 8 και, κατά συνέπεια, την απόλαυση της οδήγησης.

Παράλληλα με τη βελτιωμένη δυναμική της οδήγησης λόγω της  χαμηλότερης, περιστρεφόμενης μάζας, η νέα καινοτόμος τεχνολογία ελαστικών ελαφριάς κατασκευής της Bridgestone θέτει ένα νέο πρότυπο στη μειωμένη χρήση υλικών και την αντίσταση κύλισης για να προσφέρει σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη. Τα ελαστικά Τεχνολογίας ENLITEN επιδεικνύουν αντίσταση κύλισης που είναι έως και 30% χαμηλότερη από ένα παραδοσιακό premium θερινό ελαστικό Bridgestone. Αυτό συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου καθώς και στη μείωση των εκπομπών CO2.

 Επιπλέον, τα ελαστικά με την Τεχνολογία ENLITEN επιτρέπουν περαιτέρω εξοικονόμηση καυσίμου, μειώνοντας το βάρος τους έως και 20 τοις εκατό σε σχέση με αντίστοιχα παραδοσιακά premium θερινά ελαστικά Bridgestone.  Αυτό ισοδυναμεί με έως και 2 κιλά λιγότερων πρώτων υλών που απαιτούνται για την παραγωγή κάθε ελαστικού, ένα άλλο περιβαλλοντικό όφελος τόσο από πλευράς πόρων όσο και από την τελική άποψη διαχείρισης του τελευταίου σταδίου ζωής των ελαστικών.

Το νέο 205 / 55R16 91H Turanza Eco με Τεχνολογία ENLITEN, που αναπτύχθηκε στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Bridgestone EMIA, στη Ρώμη της Ιταλίας και παράγεται στην Ισπανία, άρχισε να είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από τον Αύγουστο του 2020.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...