Shelby GT500 1967: Εξιτάρει ακόμα και σε ξύλινη μορφή, μικρού μεγέθους! (Video)

Παρακολουθήστε τη διαδικασία κατασκευής της ξεχωριστής, υπό κλίμακα ρέπλικας

  • -
  • -

Η ένδυση αυτοκινήτων με ξύλο συνιστά μια δραστηριότητα που «ιντριγκάρει» πολλούς φίλους των τεσσάρων τροχών ανά τον κόσμο. Πληθώρα δεξιοτεχνών αφιερώνει ατελείωτες πολύτιμες ώρες αξιοποιώντας τις θαυματουργές ιδιότητες αυτού τόσο ξεχωριστού και παρθένου υλικού.

Μετά, λοιπόν, τη μετατροπή του Jeep Commander σε ξύλινο καθιστικό, καταφτάνει η ομάδα Woodworking Art να μας παρέχει μια διαφορετική οπτική για το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί το ξύλο, μέσω της δημιουργίας μιας ξεχωριστής Shelby GT500 του 1967.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ FORD F-150

Παρ’ όλα αυτά, στην τελευταία περίπτωση δεν χρησιμοποιήθηκε ως καμβάς ένα πραγματικό αυτοκίνητο, αλλά η διαδικασία κατασκευής εκκίνησε από το μηδέν. Ακόμη, δεν πρόκειται για τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου σε πραγματικό μέγεθος, αλλά για μια υπό κλίμακα ρέπλικα.

Πολλοί ενδεχομένως να υποθέσουν πως χρησιμοποιήθηκε μόλις ένα (σ.σ. μεγάλο) κομμάτι ξύλου, το οποίο έλαβε την απαραίτητη επεξεργασία συνθέτοντας την τελική εικόνα. Κάτι, τέτοιο - προς απογοήτευσή τους - δεν ισχύει.

Διότι το υπό κλίμακα μοντέλο συγκροτείται από δεκάδες αφαιρούμενα κομμάτια, τα οποία έχουν τοποθετηθεί με ευλαβική προσοχή, δικαιώνοντας τους ανθρώπους της Woodworking Art για την υπομονή τους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...