Ένα μοναδικό ξύλινο Ford-F-150

Η εντυπωσιακή δημιουργία από ξύλο, διαθέτει μοναδικές λεπτομέρειες του Ford F-150, διαθέτοντας ακόμα και ανάρτηση που λειτουργεί

  • -
  • -

Η σημερινή εποχή ανήκει στην τεχνολογία και στα ηλεκτρονικά. Ακόμα και έτσι όμως, υπάρχουν περιπτώσεις που παραδοσιακές τεχνικές μπορούν να μας εντυπωσιάσουν και σήμερα. Όπως σε αυτή την περίπτωση της κατασκευής ενός μοντέλου σε κλίμακα του Ford F-150 Raptor, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ξύλο! Και αν αυτό δεν σας ακούγεται εντυπωσιακό, αρκεί να δείτε το βίντεο όπου και θα διακρίνεται ότι πολλά από τα επιμέρους μέρη λειτουργούν κανονικά. Όπως για παράδειγμα οι πόρτες, το εμπρός καπό, την ώρα που οι αναρτήσεις είναι πλήρως λειτουργικές!

Για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ξύλο, με εξαίρεση τις αναρτήσεις με την μεγάλη διαδρομή και τις βίδες για φωτιστικά σώματα και τα παράθυρα.

Δεν πρόκειται για ένα εύκολο εγχείρημα και σίγουρα εκτός από υπομονή, αλλά και προσοχή στις λεπτομέρειες, απαιτεί τέχνη. Μπορεί το βίντεο να έχει διάρκεια δέκα λεπτών, αλλά αξίζει να δείτε τον τρόπο με το οποίο ένα σχέδιο και ένα κομμάτι ξύλο καταλήγουν σε ένα πιστό ομοίωμα του F-150.

 

Πηγή: Wood working Art, Motor1.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...