Δες το εσωτερικό του Volkswagen ID.4

Πρόκειται για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της γερμανικής εταιρείας

  • -
  • -

Λίγο μετά την πρώτη αποκάλυψη της εξωτερικής σχεδίασης του νέου ID.4, σειρά έχουν οι εικόνες που μας επιτρέπουν να ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό του ηλεκτρικού SUV και η πρώτη σκέψη που μας έρχεται, καθώς τις κοιτάμε, είναι ID.3!

Εκτός των αεραγωγών που βρίσκονται στις άκρες του ταμπλό, τη βάση της κεντρικής οθόνης και τη διαφορετική θέση των διακοπτών για τα φώτα, το υπόλοιπο εσωτερικό είναι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό από το μικρότερο αδερφάκι του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ VW ID.3

Με μινιμαλιστικό design, ατμοσφαιρικό φωτισμό και άπλετο χώρο για τους επιβάτες, το ID.4 κερδίζει στον τομέα της άνεσης απέναντι στους ανταγωνιστές της κατηγορίας που χρησιμοποιούν κινητήρες εσωτερικής καύσης, χάρη στην πρακτικότητα που προσφέρει η MEB πλατφόρμα, στην οποία πατάει.

Τα πίσω καθίσματα υπόσχονται χώρους που αντιστοιχούν στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία SUV, ενώ ο χώρος αποσκευών, με όλα τα καθίσματα στην θέση τους, φτάνει τα 543 λίτρα. Στοιχεία όπως η μεγάλη γωνία στο άνοιγμα της πόρτας, οι υψηλές θέσεις για τους επιβάτες, η πανοραμική οροφή και το «αιωρούμενο» ταμπλό, το οποίο δεν συνδέεται με την κεντρική κονσόλα, ενισχύουν ακόμα περισσότερο την αίσθηση ευρυχωρίας.

interior


Σύμφωνα με την Volkswagen, τα εμπρός καθίσματα έχουν σπορ και άνετη αίσθηση, με ηλεκτρική ρύθμιση, ενώ προσφέρουν και την δυνατότητα λειτουργίας μασάζ.

Όπως και το ID.3, το ID.4 εξοπλίζεται με το ID.Light, μια γραμμή φωτός για την καμπίνα, τοποθετημένη κάτω από το εμπρός τζάμι, η οποία διαθέτει 30 διαφορετικές αποχρώσεις.

Η πλήρης αποκάλυψη του ID.4 έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου, με τα πρώτα οχήματα να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους πριν το τέλος του έτους.

side

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...